Communicatiebureau of -regisseurs???

Scroll

What’s in a name

door René van Eck

Wij zijn een communicatiebureau en noemen ons Communicatieregisseurs*. Of je nu met je bedrijf wilt doorgroeien naar de volgende fase, een product gaat lanceren of bedrijf wilt starten. Communicatiebureau Communicatieregisseurs* staat voor je klaar om samen met jou na te denken over de juiste merkstrategie en reclame. Daarbij draait alles om het verhaal. Ieder merk heeft een eigen identiteit nodig. Een boodschap die helder is en oprecht. Inspirerend, aansprekend en passend bij jouw doelgroep. Jouw bedrijf verdient een merkstrategie die past als een jas.

Wat doen wij als communicatiebureau?

Communicatieregisseurs* Merkstrategie en reclame helpt ondernemers met het bouwen van een strek merk en zorgt voor de positionering. Hier is een uitgekiende mix van communicatiemiddelen voor nodig die helpen om je onderneming te laten groeien.
Het is belangrijk dat je verhaal offline en online op elkaar is afgestemd, alles moet kloppen. Omdat de diversiteit aan communicatiemiddelen groot is werken we als communicatiebureau samen met ons zusterbedrijf Communicatieregisseurs* Grafisch producties.

Communicatieregisseurs* = allround inzetbaar

Als echte regisseurs zijn we de spin in het web en begeleiden we projecten van A tot Z. Bovendien heeft u bij Communicatieregisseurs* advies, creatie en realisatie onder één dak. Dit is niet alleen handig, maar het leidt ook tot het beste resultaat.

Naast creatieve vormgeving en conceptontwikkeling verzorgen we webontwikkeling. Als communicatiebureau bedenken we reclamecampagnes en activeren we klanten online met behulp van een betere vindbaarheid online, sociale media en advertenties op Google.
Maar ook produceren we drukwerk, promotiemateriaal en signing.

De diversiteit van ons communicatiebureau is groot, net als ons vakmanschap en het plezier waarmee we het uitoefenen. Op deze pagina vind je alle diensten die wij als communicatiebureau aanbieden.

Meer weten over ons werk? Of benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?
Neem dan contact op met Communicatieregisseurs*

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.