Over ons

Waarom we doen, wat we doen

Communicatieregisseurs* maakt van (regionale) organisaties merken. Dit doen wij met creativiteit en enthousiasme. Wij zijn inspirerend en ondernemend, en verbinden mensen en ideeën. Ons uiteindelijke doel is altijd om onze doelen succesvol te behalen. Zo komen we samen tot een #goedverhaal.

Meet the team!

Wil je weten wie je net aan de lijn hebt gehad, wie jouw website gaat bouwen of wie jouw drukwerk gaat ontwerpen? Dit zijn de nieuwsgierige creatievelingen, de ijverige marketingjunkies en handige techneuten van Communicatieregisseurs*. Onze regisseurs, onze toppers, die hun sporen in marketing en grafische producties ruimschoots verdiend hebben.

René

Directeur

Ondernemers helpen te ondernemen, dat is waar René zijn hart ligt. Auteur van het boek Simpel maar Uniek en man van de speeches die zelden speechless is. Strateeg en ondernemer in hart en nieren.

Julie

TeamCore coördinator

Marketingstrateeg pure sang, weet als geen ander je merk neer te zetten in de markt. Er zijn al heel wat campagnes en conceptontwikkelingen uit haar brein voortgekomen. Onze steun en toeverlaat die alle projecten coördineert.

Hans

Accountmanager

Altijd kijkend naar het grote geheel, dat is onze Hans. Strategische keuzes maken, de markt verkennen en een #goedverhaal vertellen. Z’n klanten mogen hem er ’s nachts voor wakker maken.

Robert

Accountmanager

Deze goedlachse staat zeker zijn mannetje. Rustig en integer. En dat zijn nou juist de eigenschappen die nodig zijn om jou als klant te ontzorgen met alle communicatievraagstukken die er zijn.

Anne

Projectmanager Grafisch

Onze fast lady: praat snel, loopt snel en denkt snel. Met een groot relativeringsvermogen en een flinke dosis nuchterheid. Regelt als offline regisseur alle grafische producties. Anne = no nonsense = niet kletsen maar poetsen.

Annemarie

Online marketeer

Gekscherend door collega’s “onze googlelaar” of “queen of search” genoemd. Annemarie is onze online regisseur. Zoekmachine optimalisatie, gebruikersvriendelijkheid van websites of online adverteren via Google Ads: Annemarie draait haar hand er niet voor om.

Marenne

Online marketeer

Onze stoere dame met een hartje van goud. Weet als geen ander dat communicatie een breed begrip is. Haar kennis strekt zich uit van zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google tot sociale media. Heeft daarnaast een liefde voor ontwerp en reclame. Veelzijdige tante dus.

Annabel

Tekstschrijfster/Sociale Media

Als er iemand is die met haar content jouw klanten kan overtuigen en je merk kan versterken, is het onze Annabel. Deze taalvirtuoos is jaloersmakend geduldig, altijd objectief en nog creatief ook.

Ilse

Sociale Media expert

De jongste van ons stel en lekker snel van begrip. Deze slimme wetenschappelijke dame heeft aan één woord genoeg. Brengt jou als klant de strategieën van sociale media bij en ons de laatste trends.

Mark

Webdesigner

Mark is iemand zonder gebruiksaanwijzing, oprecht, open en nooit chagrijnig. Onze webdesigner die ook qua web-techniek lekker weet mee te coderen. Altijd het hoofd koel en open voor vragen van klanten en collega’s.

Michel

Grafisch ontwerper

Michel is op een prettige manier eigenwijs of anders gezegd, eigenzinnig. Precies dat wat een vormgever nodig heeft om dingen te maken die “anders” en vernieuwend zijn. Ontwerpen en opmaken zijn helemaal zijn ding.

Huib

Grafisch ontwerper

Ruwe bolster, blanke pit en met de nodige humor, dat is onze Huib. Creatief op zowel offline of online gebied. Deze sportieve waaghals zet jouw merk sterk en visueel herkenbaar in de markt.

Ria

Coördinator digitale drukkerij

Ze is de motor van onze digitale drukkerij en de persoon waarvan je hoopt dat ze nooit op vakantie gaat. Niet praten maar doen, dat is Ria’s motto. Altijd luisterend en meezingend met de muziek, vliegt ze van de ene naar de andere opdracht.

Lia

Printoperator / Afwerking

Ooit door onze collega’s uitgeroepen tot collega van het jaar. Lia is onze steady factor met een groot hart voor de zaak. Vraag haar mappen te complementeren, pakketten te sealen, boeken in te binden en het komt voor elkaar. Geduldig en rustig, Lia is er wanneer je haar nodig hebt.

Nieske

Financieel medewerkster

Onze werkneemster van het eerste uur. Ze is de held achter de cijfers en brengt rust in onze financiële wereld. Daarnaast biedt ze geregeld haar handige handen aan bij de afwerking of het insteken van mailingen.

Evert

Logistiek / Chauffeur

Voor onze altijd goedgehumeurde Evert is niets te veel. Met een grap of een grol leidt hij het logistieke deel van ons bedrijf in goede banen. En op donderdag zie je hem altijd goedlachs rondtoeren als chauffeur.

Chauffeur Hans Schouten

Hans

Chauffeur

De autofreak van ons stel. Vraag Hans naar een auto en hij weet de specs. Daarnaast komt hij, als onze chauffeur, op maandag jouw communicatiemiddelen afleveren. Weloverwogen en bedachtzaam.

Bekijk hier waar
wij hard aan werken