Printmanagement Ria
printmanagement Lia

Printmanagement in huis

Het managen van het vele print- en drukwerk; daar zijn wij goed in. Al jarenlang. Wij draaien producties namelijk onder ons eigen dak, met de meest innovatieve machines, tools én kundige vakmensen. Hierbij maken we voor elk project opnieuw een zorgvuldige berekening en afweging om de meest economische prijs door te rekenen als het gaat om printmanagement. Een aantrekkelijke prijs, maar tegelijkertijd tegen de allerhoogste kwaliteit. Want voor minder doen we het niet. Onze kwaliteit is gegarandeerd hoog. Een belofte die we al jaren waarmaken.

Geselecteerde partners

Mocht het voorkomen dat Communicatieregisseurs* zelf niet de benodigde machines, laatste software of techniek in huis heeft of de gewenste volumes niet kan draaien, dan bieden wij je een andere zekerheid. Onze geselecteerde hoogwaardige partners – op zorgvuldig gekozen moderne productielocaties – staan, net als wij, ook voor de allerhoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Met printmanagement kun jij als opdrachtgever dus altijd profiteren van een geoptimaliseerd printproces. Zo heb jij weer een zorg minder, waardoor jij je bezig kunt houden met hele andere zaken die je aandacht vragen, zoals je eigen corebusiness. En wat dacht je van kostenbesparing en een constante kwaliteit het hele jaar door?

Met andere woorden: wij nemen partnership enorm serieus en gaan hier zorgvuldig mee om. Een drukwerkpartner van Communicatieregisseurs* word je dus niet zomaar. Je moet een specialisme hebben, duurzaamheid aanhangen en vanzelfsprekend een uitmuntende kwaliteit leveren.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken waar printmanagement voor jou de kosten en efficiëntie kan winnen. 

Interesse in
Printmanagement?