Projecten

Gezond op eigen wijze

Gezondheid is van ons allemaal. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Neder-Betuwe gezonder wordt. Leuke, gezonde acties vallen straks onder de gezamenlijke noemer 'Gezond op eigen wijze' en bereiken zo de inwoners van de gemeente. Deze acties zijn bijvoorbeeld gericht op gezonder eten, meer bewegen of werken aan de mentale gezondheid. Voor 'Gezond op eigen wijze' is het #allemaalgoed.

Social media

Ook de sociale media-kanalen van Gezond op eigen wijze worden vol ingezet op het bevorderen van een gezondere leefstijl in Neder-Betuwe. We ondersteunen Gezond op eigen wijze om wekelijks content te delen en te adverteren. Onze strategie omvat naast reguliere updates ook gerichte campagnes voor en tijdens campagneperioden.

’We ondersteunen Gezond op eigen wijze om wekelijks content te delen en te adverteren’

Campagne Trommel zonder rommel

De ‘Trommel zonder rommel’-campagne bevordert gezonde eet- en drinkgewoonten bij basisschoolkinderen door scholen en supermarkten te laten samenwerken. De campagne biedt praktische tips voor gezonde lunchtrommels en lesmateriaal voor leerkrachten. Door middel van dit lesmateriaal worden kinderen bewust gemaakt van een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Via de supermarkten kon gespaard worden voor een gratis lunchtrommel. Met deze campagne hebben we via de scholen en supermarkten zowel de leerlingen als de ouders bereikt.

Resultaat in cijfer

0
Gemiddelde website bezoekers per maand
0
Nieuwe partners
0 +
Ouders/verzorgers bereikt

Vorige

Alle projecten