Projecten

Rijnstate

Binnen de gezondheidszorg speelt communicatie een belangrijke rol. Door onze samenwerking met diverse ziekenhuizen begrijpen wij dat als geen ander. We werken nauw samen met Rijnstate, waarbij onze diensten verder gaan dan alleen productie.

Medisch Drukwerk

Wij zijn verantwoordelijk voor zowel de vormgeving als de Desktop Publishing (DTP) werkzaamheden voor diverse communicatiematerialen. Dit geldt voor zowel interne als externe communicatie binnen de gezondheidszorg, variërend van informatieve posters, roll-up banners, folders en afsprakenkaartjes, tot patiëntenfolders en visitekaartjes. Uniek aan onze samenwerking met Rijnstate is onze copyshop binnen het ziekenhuis zelf. Deze faciliteit is uitsluitend bestemd voor medewerkers van Rijnstate, waardoor zij al hun drukwerkbehoeften efficiënt kunnen regelen.

‘Uniek aan onze samenwerking met Rijnstate is onze copyshop binnen het ziekenhuis zelf.’

Coronaboek

Rijnstate heeft dit jaar een speciaal boek met 19 indrukwekkende verhalen over corona gepubliceerd. Medewerkers, kinderen van medewerkers en patiënten van Rijnstate vertellen in persoonlijke verhalen hoe zij terugkijken op de intensieve periode in het ziekenhuis. Communicatieregisseurs* heeft de vormgeving en ontwikkeling van het boek mogen verzorgen. Naast het boek zijn de verhalen ook online te lezen op een speciaal voor Rijnstate ontwikkelde website.

‘Medewerkers van Rijnstate vertellen in persoonlijke verhalen hoe zij terugkijken op de intensieve periode in het ziekenhuis.’

Weg Wijs in Elst

Het wegwijsboekje voor de nieuwe Rijnstate locatie in Elst biedt een uitgebreide verzameling praktische informatie, en is ontworpen om medewerkers efficiënt te oriënteren op hun nieuwe werkplek. Door het verstrekken van essentiële details, plattegronden en achtergrondinformatie, faciliteert het boekje een vlotte overgang en bevordert het een snelle aanpassing. Onze vormgevers zijn erin geslaagd om een helder, informatief en visueel aantrekkelijk communicatiemiddel te ontwikkelen. 

Kom sparren over wat jouw bedrijf nodig heeft.

Vorige

Alle projecten

Volgende