Projecten

De 4Daagse

De Nijmeegse 4DAAGSE is uitgegroeid tot het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld. Om ieder jaar weer mee te mogen werken aan een evenement van dit formaat vinden wij “kei gaaf” (om het lekker Nijmeegs te houden). Communicatieregisseurs* produceert een groot deel van het drukwerk. Zo leveren wij o.a. de polsbandjes, tribunekaarten, controlekaarten, routekaartjes en certificaten.

Evenement drukwerk

Ieder jaar vertrouwt de 4Daagse de opmaak, productie en levering van het evenement drukwerk weer aan ons toe. Hieronder vallen bijvoorbeeld de polsbandjes, tribunekaarten, controlekaarten, routekaarten en certificaten. Hierdoor is er consistentie in de visuele identiteit, maar ook garandeert het een soepele uitvoering, van ontwerp tot levering.

Huisstijlhandboek

Voor de 4Daagse is het belangrijk om een duidelijke en consistente visuele identiteit te hebben. Doordat wij al jarenlang het drukwerk voor de 4Daagse verzorgen, weten we als geen ander hoe de huisstijl gebruikt wordt. Deze documentatie was echter nergens duidelijk terug te vinden. Daarom heeft Communicatieregisseurs* de bestaande huisstijl gebundeld tot een overzichtelijk handboek met alle richtlijnen om de continuïteit van de grafische vormgeving, afbeeldingen en berichten te waarborgen.

Kom sparren over wat jouw bedrijf nodig heeft.

Vorige

Alle projecten

Volgende