reclamecampagnes
reclamecampagnes

Reclamecampagnes

Reclamecampagnes kunnen perfect zijn voor de lancering van een nieuw product of dienst, maar kunnen evenzeer effectief zijn voor de lancering van een volledig nieuw merk, het aantrekken van nieuw personeel of het stimuleren van een gezondere levensstijl. Met doordachte reclamecampagnes kun je de doelgroep écht raken.

Onze aanpak

1 .
Brainstromen

Zonder creativiteit geen pakkende campagne. Daarom koesteren we ons team van eigenzinnige communicatieregisseurs. Tijdens brainstormsessies brengen we de beste ideeën naar voren, bedenken we de meest pakkende pay-offs en creëren we de tofste concepten. Hieruit volgt een unieke maatwerk campagne, die naadloos aansluit op de gestelde doelen en identiteit van jouw organisatie. Een campagne die blijft hangen, een groot succes wordt en waar mensen over praten. Hiervoor gebruiken we een slimme mix van bewezen communicatiemiddelen. Met onze expertise in multichannel marketing kunnen we diverse kanalen moeiteloos combineren en matchen. En natuurlijk beschikken we over de beste professionals voor de klus.

2 .
Concept reclamecampagnes

We houden van (spontane) verrassingen, maar zijn wél van het voorbereiden: dus wij komen altijd goed beslagen ten ijs. Wat houdt dat in dan? Het toverwoord is verzamelen. We verzamelen eerst – zoveel als mogelijk – achtergrondinformatie. Zo gaan we met je in gesprek (het liefst een paar keer), lezen briefingdocumenten en lezen ons volledig in – met grenzeloze toewijding- in je dienst, product of bedrijf. Maar ook informatie over de sector, markt en het concurrentieveld krijgen we boven tafel. We halen elke steen die ons maar kan helpen bij een goede reclamecampagne, boven. We luisteren, roepen, zoeken en schetsen. Filteren ruwe ideeën en werken de beste uit. Op deze manier weten we zeker dat we pakkende reclamecampagnes bedenken. Concepten die niet alleen bij jou passen en bij de doelgroep, maar vooral resultaat opleveren!

3 .
Mixen & matchen: de perfecte mediamix

Afhankelijk van de doelstellingen en gekozen strategie kiezen we samen – op onze typische laagdrempelige wijze – de perfecte mediamix en marketingmiddelen.

Wat extra aantrekkelijk is, is dat veel van onze maatwerk reclamecampagnes goed meetbaar zijn. Want je weet, meten = weten. Onze reclamecampagnes zijn ook altijd zorgvuldig doordacht. Doordacht omdat wij nu eenmaal eerst altijd gedegen en goed onderbouwd onderzoek doen. En hierbij opgeteld omdat we een flink portie opgebouwde kennis meenemen. Ze maken indruk, ze krijgen mensen aan de praat. Ze zijn soms ’n klein beetje schurend en out-of-the-box, kleuren net even buiten de lijntjes of vertellen een verhaal met een vriendelijke knipoog, maar áltijd met respect en volledig passend bij jouw doelgroep en je doelen. En het doel is vooral je doelgroep bereiken én raken, het liefst in het hart.