Sociale media marketing

Waarom sociale media marketing?

Het sociale medialandschap is gigantisch en Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en alle overige media hebben ieder hun eigen specifieke kenmerken, functies en gebruikers.
Het is juist deze diversiteit die het voor sociale media marketing mogelijk maakt om een specifieke doelgroep aan te spreken. Samen met zoekmachine marketing is het een hele sterke online marketingstrategie.

Adverteren

Sociale media marketing

Facebook adverteren

In de wereld van online marketing is Facebook een krachtig platform dat adverteerders talloze mogelijkheden biedt om hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Met meer dan 2.8 miljard maandelijkse gebruikers heeft Facebook een gigantisch bereik en biedt diverse mogelijkheden om je doelgroep op een strategische manier te bereiken. 

Sociale media marketing

Instagram adverteren

In de digitale marketingwereld is adverteren op Instagram een krachtige strategie geworden. Met meer dan een miljard actieve gebruikers wereldwijd heeft Instagram enorm veel potentie om je merk te promoten en je doelgroep effectief te bereiken.

Sociale media marketing

LinkedIn adverteren

LinkedIn is het grootste professionele netwerk ter wereld met meer dan 260 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. Het is een ideaal platform om je merk te versterken, je netwerk verder uit te breiden en meer klanten aan te trekken. 

Onze werkwijze

1 .
Sociale media strategiesessie

Tijdens een interactieve sessie gaan we samen kijken naar je doelgroep en bepalen we je doelen en mogelijke contentthema’s om je merk effectief te versterken op social media.

2 .
Sociale media plan

De uitkomst van de sociale media strategiesessie wordt vertaald naar een concreet plan. Met een helder advies voor de content planning, budgetberekeningen en vormgeving.

3 .
Inrichting sociale mediakanalen

We richten alle social media profielen in met aantrekkelijke omslagfoto’s en een duidelijke bio om waardevolle connecties op te bouwen.

4 .
Inrichting dashboarden

Via Canva maken wij op basis van de contentstrategie templates die aansluiten op jouw huisstijl en de boodschappen. Door middel van een op maat gemaakt dashboard op Metricool kunnen wij strategisch de content beheren en monitoren.

5 .
Creatie en KPI bewaking

Een overzicht van KPI’s wordt opgesteld en periodiek gemonitord om resultaten te meten en tijdig bij te sturen.

sociale media marketing

Ook de online wereld
aan jouw voeten?