Scroll

Home - Van Eck & Oosterink

Van Eck & Oosterink

Van 1977 tot nu

Van Eck & Oosterink werd in 1977 opgericht door Gerrit van Eck en Jan Oosterink. In de garage van de familie Van Eck in Kesteren startte het tweetal hun bedrijf met een simpele boekdrukmachine en snijmachine. Al snel werden die vervangen door een professionele offsetpers en werd de garage te klein voor de beginnende drukkerij.

Van Eck & Oosterink verhuisde naar een pand in Ochten. Het werk daar werd al snel te veel voor het tweetal en de eerste medewerkers van de drukkerij kwamen in dienst. Niet veel later ontgroeide van Eck & Oosterink ook het pand in Ochten en keerde ze terug naar waar het allemaal begon. Er werd een nieuw pand aangekocht in het centrum van Kesteren. De klantenkring groeide. De plaatselijke middenstand, bedrijven uit de regio, gemeenten, overheidsinstellingen en ziekenhuizen maakten allemaal gebruik van de diensten.

In 2002 nam René van Eck het bedrijf van zijn vader over, Van Eck en Oosterink ontwikkelde zich dankzij de medewerkers tot een volwaardig grafisch dienstverlener op het gebied van vormgeving, DTP en afwerking. Met de blik op de toekomst werd een gloednieuw pand gebouwd in Dodewaard. In 2006 nam Van Eck en Oosterink nam Drukkerij Jac. Van Hardeveld uit Veenendaal en in 2008 Drukkerij Ochten over.

Communicatieregisseurs*

De wereld verandert en dus ook de manier van communiceren. Van Eck & Oosterink verandert mee. Printen en drukken zijn nog steeds dagelijkse werkzaamheden. Maar tegenwoordig behoren webdesign, het bedenken van reclamecampagnes, het vervaardigen van promotiemateriaal, zoekmachine optimalisatie en Sociale Media ook tot het vakgebied. Er wordt afscheid genomen van de naam zoals die bij velen al tientallen jaren in het geheugen gegrift is. Met oog op ondernemen en inspelen op een veranderende markt en behoeften komt Communicatieregisseurs* tot leven. In 2017 viert het bedrijf haar 40 jarig jubileum.

Van een kleine drukkerij in de garage naar een creatief communicatiebureau waar mensen met veel kennis van de communicatiebranche werken. In de loop der jaren is er veel verandert en dat zullen we ongetwijfeld altijd blijven doen.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.