Of het nu gaat om duurzame verpakkingen, huisstijldragers, banners, brochures, posters, flyers, advertenties, direct mails of gepersonaliseerde displays. Jouw bedrijf, organisatie of merk moet opvallen. Met een gezonde dosis trots en een beetje lef onderscheid je je van de concurrentie. Daar hoort professioneel en oogstrelend print- en drukwerk bij. Drukwerk met een wauw-factor. Communicatieregisseurs* bezorgt jou die wauw-factor en biedt keuze uit alle soorten en maten drukwerk – van klein tot XXL – , toepassingen, printmethodes en technieken – van zeefdruk tot de meest geavanceerde persen. Met een enorme berg aan drukwerkervaring (om precies te zijn vanaf ‘77) zijn wij de ideale partner voor drukwerk. Vooral voor grote eindgebruikers zijn er volop voordelen te behalen.

Naast ons kwalitatief goede product zijn de inkoopprocessen van ons drukwerk volledig geautomatiseerd. Dit levert enorme tijdswinst en kostenbesparing op. Niet voor niets klopt de medische sector sinds lange tijd bij ons aan. Ook op het gebied van facturatie kunnen wij een belangrijke rol spelen. Daarnaast zijn wij graag je gesprekspartner. Samen inventariseren we de meest duurzame opties, volumes en mogelijkheden. We denken onder meer mee in een mogelijke overstap van papieren naar digitale informatievoorziening binnen je werkomgeving. Sterker nog, we kunnen zelfs onze expertise inzetten bij jou op locatie. In dat geval brengen we onze kennis en ervaring mee. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.  

huisstijldrukwerk

Huisstijl drukwerk

Bij een merk hoort een huisstijl. Huisstijl drukwerk voorziet jouw bedrijf van een volledige identiteit. Een harmonieus samenspel van ontwerp, kleur en lettertype is onmisbaar. Alle huisstijl drukwerken hangen nauw met elkaar samen waardoor een herkenbaarheid ontstaat. Belangrijk is dat het bijdraagt aan de professionaliteit van jouw merk.

Reclame drukwerk

Campagnes zijn er om te triggeren, om uit lokken, mensen in beweging te brengen én het liefst om ze aan de praat te krijgen. Het draait opnieuw om impact. Het liefst met meetbaar resultaat. Wat je ook doet: je moet opvallen, zowel online als offline.

Digitaal drukken medisch drukwerk

Medisch drukwerk

Communicatieregisseurs* is gespecialiseerd in de productie van alle soorten medisch drukwerk. We ontzorgen ziekenhuizen en zorginstellingen en functioneren als verlengstuk van de organisatie. We werken, indien gewenst, bij jullie op locatie.

Digitaal drukken - boeken

Boeken drukken

Bij het drukken van een boek komt veel kijken. Je wordt geconfronteerd met tal van termen, zoals papiersoort, bindwijze, hard- of softcover, kapitaaltjes en leeslinten. Geen nood, wij doen niets liever dan boeken maken en drukken.

Digitaal drukken

Drukken kan met hoogwaardige printers (digitaal) of met drukpersen. Hoewel drukken met een drukpers kwalitatief het beste is, kan dit bij kleine oplagen erg kostbaar zijn. Digitaal drukken is dan de juiste optie.

Online opmaken

Door het digitaliseren van diverse drukwerken heb je de opmaak in eigen hand, en kan je zelf makkelijk en snel folders en/of formulieren creëren. De templates zijn opgemaakt aan de hand van je huisstijl, waardoor lettertypen en kleuren altijd gelijk goed zijn.

Drukwerk nodig?