Projecten

PurePools

Ontdek hoe Communicatieregisseurs* PurePools heeft geholpen met groeien in de digitale wereld. PurePools had de wens om hun merk te professionaliseren en hun digitale aanwezigheid te versterken. Ze zochten naar een frisse, moderne huisstijl die hun expertise en kwaliteit in de zwembadindustrie weerspiegelt. Daarnaast was er behoefte aan een gebruiksvriendelijke website die niet alleen hun diensten optimaal presenteert, maar ook de klantbeleving verbetert.

Huisstijl

De eerste stap bij het creëren van de PurePools-identiteit was het ontwikkelen van een sterke huisstijl. Onze vormgevers hebben nauw samengewerkt om een ​​merk te creëren waarin de klantwaarden van PurePools duidelijk terugkomen.

Website

Een PurePool staat symbool voor ultieme ontspanning. Het is dé bestemming voor waardevolle momenten met familie, vrienden of je partner. Ons doel was om een online omgeving te creëren die deze essenties weerspiegelt en bezoekers meteen het gevoel geeft van de unieke ervaring die een PurePool biedt. De website is ontworpen om niet alleen informatief te zijn, maar ook om de sfeer en belofte van PurePools visueel en interactief over te brengen, waardoor bezoekers zich direct kunnen voorstellen hoe het is om zelf van zo’n pool te genieten.

Communicatieregisseurs* heeft de gloednieuwe website van PurePools ontwikkeld! Benieuwd hoe deze eruit ziet? Scroll dan verder.

‘De website is ontworpen om niet alleen informatief te zijn, maar ook om de sfeer en belofte van PurePools visueel en interactief over te brengen’

Kom sparren over wat jouw bedrijf nodig heeft.

Vorige

Alle projecten

Volgende