Naamsbekendheid vergroten

Val jij al op bij je doelgroep? Zo niet, dan is het hoog tijd om dat te veranderen! Een sterke naamsbekendheid opent deuren, trekt klanten aan en onderscheidt jou van je concurrenten. Bij Communicatieregisseurs* zorgen we ervoor dat je opvalt in de menigte.

Reclamecampagnes

Klaar voor een campagne die opvalt, een glimlach op je gezicht tovert en in je geheugen gegrift blijft staan? Met een doordachte reclamecampagne zorgen wij ervoor dat je jouw doelgroep écht raakt!

Tekst & Fotografie

Een #goedverhaal begint met een pakkende tekst, maar in een visuele wereld is fotografie ook essentieel. Wij werken samen met de beste tekstschrijvers en topfotografen om jouw visuele identiteit tot leven te brengen. Zo boeit je verhaal niet alleen in tekst, maar ook in beeld.

Print & Drukwerk

Drukwerk met een wauw-factor is essentieel voor het succes van je merk en campagnes. Of het nu gaat om huisstijldrukwerk, zoals visitekaartjes en brochures waarmee je jouw bedrijfsidentiteit tot leven brengt, of om campagnedrukwerk dat de aandacht trekt en reacties uitlokt; wij staan voor je klaar. Bij Communicatieregisseurs* begeleiden we jouw drukwerk van concept tot realisatie, met aandacht voor ontwerp, kleur, lettertype, en het naadloos afstemmen van alle elementen op jouw merk. Of je nu posters, reclameborden, banners of creatieve direct mails nodig hebt voor je campagne, wij zorgen ervoor dat je opvalt, zowel online als offline.

Signing

Laat zien wie je bent en wat je doet met de kracht van signing en display. Of je nu op een beurs staat of meer aandacht wilt voor je reclamecampagne; Communicatieregisseurs* biedt diverse promotiematerialen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan roll-up banners en spandoeken, om je boodschap te laten opvallen. Ons advies is altijd op maat, want elke klant is uniek. Of het nu gaat om pandbelettering, reclameborden in de regio, stoepbordposters of vlaggen voor de deur, we zetten alles in om jouw (potentiële) klant over de drempel te krijgen.

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal vergroot herkenbaarheid en naamsbekendheid. Sterke merken zijn altijd herkenbaar, en wij hebben de creatieve ideeën om jouw boodschap effectief over te brengen. Herhaling en originaliteit zijn cruciaal. Wij selecteren passende promotieartikelen die je merk uniek en ludiek presenteren.

Jouw doelgroep
in beweging krijgen?