(Re)branding
(Re)branding

Jouw organisatie als merk

Als je het woord “branding” hoort, denk je waarschijnlijk direct aan bekende merken zoals Heineken, Coca-Cola, of Apple, en dat heeft een goede reden. Deze bedrijven hebben hun merk tot in de kleinste details uitgewerkt. Maar waarom zou jij dit ook willen doen? Een krachtige (re)branding van je merk, zorgt ervoor dat je herkenbaar bent voor je doelgroep en een speciaal plekje verovert in de hoofden en harten van jouw (potentiële) klanten.

Als consument koop je namelijk niet alleen een product of dienst, maar de hele beleving van het merk. Een goede (re)branding zorgt dat de hele klantreis tot in de puntjes klopt.

Wat levert (re)branding jou op?

Een (re)branding zorgt voor loyaliteit. Klanten kopen meer, zijn bereid om hogere prijzen te betalen en blijven bij je voor een langere tijd. Bovendien trekt het nieuwe teamleden aan. Veel mensen werken nu eenmaal graag met een bepaald merk en/of willen bij een bepaalde club horen. Een merk dat de juiste associaties en het juiste gevoel oproept. Het liefst met de bezorging van een glimlach. Waar de medewerkers met trots op verjaardagen vertellen waar ze werken, en waar jouw klanten enthousiast van worden.

Onze aanpak

1 .
Alle informatie boven tafel met onze merkmethode.

Strategie is de basis van ons avontuur. Tijdens een Merkmethode sessie duiken we diep in jouw identiteit, de behoeften van de doelgroep en de positionering van de concurrentie. Ons nieuwsgierige team graaft steeds dieper, totdat we een prachtig plan hebben gesmeed voor jouw (re)branding.

2 .
Ideeën omzetten in concrete plannen.

Op basis van deze strategie vertalen we alle inzichten naar een (re)branding concept. Dit concept kan voor elke organisatie verschillend zijn, maar wees gerust, we zetten alles in werk om jouw bedrijf een krachtig merk te geven. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl, een aansprekende campagne of doelgerichte sociale media, we halen alles uit de kast voor jouw (re)branding.

3 .
Uitpakken maar!

En dan komt het meest leukste moment: het uitpakken van het cadeautje, oftewel de onthulling van het merkconcept. We hebben alle inzichten visueel verwerkt om jouw merk tot leven te brengen. En dat alles gebaseerd op een duidelijke strategie.

4 .
Aan de slag!

Als we een glimlach op je gezicht hebben getoverd, gaan we naar de volgende fase van de (re)branding. We leggen alle spelregels vast in een handboek en gaan jouw merk tot leven te brengen. Want wij zijn niet alleen creatieve denkers, maar ook enthousiaste aanpakkers. Of het nu gaat om het schrijven van teksten, het ontwerpen van websites of het lanceren van een activerende campagne, wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.