Merkontwikkeling

Conceptontwikkeling is het creatieve antwoord op jouw vraag.

Of het doel nou het bereiken van een nieuwe doelgroep is, of het activeren van bestaande klanten: wij weten wat werkt!

Merkontwikkeling

Laat jouw merk opvallen met een unieke en professionele huisstijl!

Een goede eerste indruk achterlaten, dat wil toch iedereen? Wij brengen jouw verhaal tot leven en zorgen ervoor dat jouw organisatie zich onderscheidt van de rest.

Wij zijn dol op mooie merken.

Van kleine tot megagrote en van onbekende tot internationale merkidentiteiten. Van merken van lokale retailers en winkeliers tot die van zorginstellingen, gemeenten en grote, commerciële reuzen. We steken onze professionele, onderbouwde mening niet onder stoelen of banken en bijten ons vast in het hele proces van merkontwikkeling.  Wij gaan verder dan het bedenken van enkel mooie creaties; we gaan op zoek naar strategische, creatieve concepten en zorgen ervoor dat ze tot leven worden gebracht.

Merkontwikkeling = anders leren kijken

Merkontwikkeling is meer dan alleen een mooi logo en een grappige slogan. Het is waar jouw organisatie voor staat, de merkwaarde die je wil uitstralen. Merkwaarden die perfect aansluiten bij de wereld van jouw doelgroep en die worden ervaren door de gehele organisatie. Om dit te bepalen moet je anders kunnen denken, kritisch en creatief tegelijk. En dat is precies waar de uitdaging van merkontwikkeling ligt. Gelukkig houdt Communicatieregisseurs* van een uitdaging.

Merkmethode sessie

De merkmethode -sessies vormen de basis van jouw merkontwikkeling. De door ons ontwikkelde methode daagt jou uit om met een andere blik te kijken naar jouw merk.

Onze merkstrategen en creatieve ontwerpers werken samen met jou om met een nieuwe, frisse kijk jouw organisatie te versterken. Om je mogelijkheden te laten zien die je voorheen niet zag, en bovenal om je rake ideeën aan te reiken. Met beproefde en gerichte stappen helpen we je bedrijf verder met merkontwikkeling.

Van plan naar realiteit.

Steengoede concepten tot leven brengen, daar worden wij enthousiast van. Zodra het fundament, oftewel het concept, stevig staat, staan de experts van Communicatieregisseurs* klaar om jouw merk werkelijkheid te maken. We zijn vastberaden om ervoor te zorgen dat de mooie ideeën de doelgroep bereiken en aanspreken.

Merkontwikkeling

Ook een steengoed
concept?