Home / Merkstrategie & Marketing. / Online marketing.

Effectieve online marketing

Wil je jouw online doelgroep bereiken dan is de juiste mix van online marketingkanalen essentieel. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, zoals SEO, SEA, sociale media, digitale nieuwsbrieven en linkbuilding. Natuurlijk kun je ons vragen om aan de slag te gaan met één van deze expertises, maar het beste resultaat halen wij juist uit de combinatie van online marketing kanalen. Samen creëren we een effectieve online marketingstrategie die jouw doelgroep bereikt en jouw doelstellingen overtreft.

online-marketing

Zoekmachine (SEO) marketing

Heb je een prachtig bedrijf, maar lijkt niemand je online te vinden? Dat is zonde! Ons online marketing team staat klaar om jou te helpen een hogere positie in de zoekmachines te bereiken zonder te betalen voor advertenties.

adverteren in google 2

Adverteren in Google (SEA)

Bovenaan in de zoekresultaten van Google, de toplocatie online? Dat kan. Onze campagnes bij Google zorgen ervoor dat je bedrijf direct uit de startblokken kan komen. Afgestemd op jouw doelgroep, vak- en werkgebied.

online marketing

Sociale media marketing

Door sociale media als online marketing in te zetten kunnen bedrijven hun merk versterken, klantenbinding vergroten en omzet verhogen. We creëren samen Facebook-, Instagram- en LinkedIn posts en adverteren om je bedrijf echt in de schijnwerpers te zetten.

online marketing

Digitale nieuwsbrieven

Het ideale online marketing medium voor behoud van je klanten en het bereiken van je doelen. Heb je een actie, een nieuwe dienst, een nieuw product of wil je meer bezoekers naar de website? Dan is dit de manier!

online marketing

Linkbuilding

Blijven sommige diensten of producten achter wat betreft de vindbaarheid in Google? Dan is linkbuilding de juiste online marketingstrategie. Wij vragen links aan en voegen blogs toe aan andere websites die relevant zijn voor jouw bedrijf én worden gelezen door je doelgroep. 

Ook de online wereld
aan jouw voeten?