Scroll

Home - Merkstrategie

Merkstrategie

Ben jij klaar om van jouw organisatie een écht merk te maken? Durf jij het aan om jouw organisatie eens flink onder de loep te nemen? Of wil je een frisse wind laten waaien door jouw bedrijf? Dan zijn de merkstrategie sessies van Communicatieregisseurs precies wat jij nodig hebt!

Op basis van de door ons ontwikkelde Merkmethode weten we ijzersterke merken te creëren en te versterken. Maar pas op… We vragen je het hemd van het lijf en laten je hersenen behoorlijk kraken.

Onze merkstrategie sessies zijn geen saaie lezingen, maar interactieve sessies waarbij we samen werken aan de strategie achter jouw merk. We schrijven, plakken, selecteren en discussiëren – alles om een strategisch en uniek merk te ontwikkelen.

Of je nu een gevestigde organisatie bent die behoefte heeft aan vernieuwing door middel van een rebranding, of een compleet nieuw merk op de markt wilt brengen, onze merkstrategie sessies voorzien je van de nodige tools en inzichten om aan de slag te gaan met jouw merk.

Alle informatie, antwoorden en indrukken die we tijdens deze merkstrategie sessies verzamelen, vormen de basis voor de volgende stappen. Want nu is het onze beurt! Wat volgt is een doordachte vertaling naar een visueel communicatieconcept, gecombineerd met een overzicht van de conclusies van de sessie. Wij vertalen de strategie naar communicatiemiddelen die impact hebben, jouw merk laten schitteren en een blijvende indruk achterlaten.

Ook voor organisaties die alleen hun strategie onder de loep willen nemen is een merkstrategie sessie een goed idee. We helpen je om een doordacht en strategisch plan te hebben voor de komende jaren. Om je bedrijf sterk te positioneren ten opzichte van de markt. En we maken het op verrassende, transparante no-nonsense wijze inzichtelijk hoe jíj daar komt. 

Benieuwd hoe een merkstrategie sessie jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen? Vul het formulier in voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek of neem contact op met René voor meer informatie.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.