Scroll

Tekst & Fotografie

Een goed verhaal begint met een pakkende tekst.

Bij Communicatieregisseurs* schrijven we wat af. Online blogs om lezers te prikkelen. Copy voor berichten op verschillende sociale media kanalen en nog veel meer teksten voor on- en offline gebruik. Mensen zijn visueel ingesteld en willen ook op deze manier informatie ontvangen. Het aanvullen van content met fotografie is daarom ook geen optie, maar noodzaak.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Tekst

Veel mensen vinden het lastig om een goede tekst te schrijven. En dat snappen we. Je moet de juiste beleving verwoorden en rekening houden met de doelgroep, doelstellingen en (online) leesgedrag. Elke tekst vraagt om een ander soort creativiteit. Communicatieregisseurs* heeft daarom tekstschrijvers in huis, maar werkt ook samen met experts die ervoor te zorgen dat jouw verhaal altijd de juiste snaar raakt.

Zoekmachine optimalisatie SEO letters

Fotografie

De visuele identiteit van jouw merk is essentieel. Met alleen het gebruik van stockfoto’s red je het niet. Je wilt een echte foto van jou, of van je team in actie, waarmee je precies de juiste emotie oproept. Daarom werkt Communicatieregisseurs* samen met topfotograaf Saskia Zeller.

De fotostudio van Saskia Zeller zit ook bij ons in het pand.. Samen bespreken we het concept, het resultaat en stellen we zelfs het meest schuchtere teamlid op z’n gemak. Vanzelfsprekend fotograferen we ook op locatie.

Video

Het plaatsen van een video op je website of webshop trekt onmiddellijk de aandacht en houdt deze vast. Wist je dat mensen 85% meer geneigd zijn om een product te kopen, ná het zien van een productvideo? We zijn visueel ingesteld, we leren graag van anderen, willen zien hoe dingen werken en verliezen ons vaak in een #goedverhaal.

Een verhaal moet boeien. De videoboodschap moet helder zijn, inspirerend en iemand echt raken. Hoe we dit doen hangt af van meerdere factoren. Wat is de boodschap, wie is je doelgroep en wat zijn de doelen die je wilt bereiken?

Een video is een goed instrument om jouw boodschap bij een groter publiek onder de aandacht te brengen en uitermate geschikt om te delen op je sociale media-kanalen. Een video is bovendien een opvallende verschijning in de zoekresultaten in Google. Tussen de tekstresultaten staan namelijk ook videoresultaten. Hierdoor neemt je vindbaarheid toe. Zet je video op YouTube en voorzie deze van een goede titel, voeg tags toe, maak een videobeschrijving en plaats een link naar je website of webshop. Zoals bij alle communicatiemiddelen draait het ook bij video om een goede strategie, een goed verhaal en de juiste emotie. Laten wij je daar bij Communicatieregisseurs* nou heel goed mee kunnen helpen. Nieuwsgierig? Bel ons op 0488 – 417450 of mail naar rene@communicatieregisseurs.com.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.