Naamsbekendheid vergroten
Naamsbekendheid vergroten

Naamsbekendheid vergroten

Naamsbekendheid vergroten is gesneden koek voor Communicatieregisseurs*. Met een achtergrond in de grafische- en communicatiemarkt in combinatie met steengoede SEO-specialisten kennen wij alle ins en outs. Maar ook voor een spraakmakende guerrilla-marketing campagne draaien we onze hand niet om. Nèt even anders durven zijn. Wij zorgen dat jij opvalt!

Weet je zeker dat jouw klanten je goed kunnen vinden? En als ze je vinden, weet je dan ook hun aandacht te trekken? Een sterke naamsbekendheid opent deuren, trekt klanten aan en onderscheidt jou van de concurrentie. Bij Communicatieregisseurs zorgen we ervoor dat je opvalt in de menigte.

Expertises gebundeld

Naamsbekendheid vergroten is niet altijd even gemakkelijk, maar met de juiste aanpak is er ontzettend veel mogelijk. Als vakidioten hebben we samen onze expertise breed gebundeld en weten, ieder binnen ons vak, genoeg inspirerende ideeën aan te dragen. Ideeën die niet alleen uitblinken in creativiteit, maar die ook gewoon pragmatisch en uitvoerbaar zijn. Zowel online of offline. Wij gooien alles in de strijd om te zorgen dat jij opvalt.

Het begint met een plan

Naamsbekendheid vergroten? Dat wil iedereen wel! De sleutel van het succes van jouw naamsbekendheid vergroten ligt bij het maken van een plan. Het is namelijk vrij lastig om “zomaar” met iets te scoren bij de doelgroep. Met jarenlange ervaring in het communicatievak begrijpen we de fijne kneepjes van het vak. Wij pluizen de doelgroep helemaal uit, zodat wij precies weten welk #goedverhaal wij nodig hebben. Samen bepalen wij de doelen en zorgen dat jij niet schiet met losse flodders, maar recht op het doel af. Hiermee wordt het duidelijk welke boodschap je moet uitdragen, op welke kanalen je moet communiceren en hoe je ervoor zorgt dat mensen jouw merk onthouden.

Naamsbekendheid vergroten

Naamsbekendheid vergroten = de kracht van multi-channel

Naamsbekendheid vergroten doen wij niet alleen on of offline, wij doen aan multichannel. Uit consumententrends blijkt namelijk dat mensen tijdens het aankoopproces meerdere kanalen gebruiken. Met diverse kanalen om je boodschap te verspreiden, kan je jouw naamsbekendheid vergroten, bereik je de doelgroep en blijf je concurrenten een stap voor. Consistentie, herhaling en betrokkenheid vormen de sleutel tot succes.
Gelukkig zijn wij specialisten op diverse gebieden binnen de marketing en weten we deze verschillende kanalen effectief naast elkaar te gebruiken. We kennen alle ins en outs van sociale media, kunnen slimme websites bouwen, maar deinzen ook niet terug voor fysieke reclame. Of het nu gaat om fraaie banners, opvallende posters of gave giveaways, wij zetten alles in voor jouw #goedverhaal.