Scroll

Sociale media kanalen

Consumenten besteden twee uur per dag aan social media. Voor een groot deel op hun telefoons. Het is onze taak om hun aandacht te vangen en de interactie met ze op te zoeken. Dit doen we door de juiste media kanalen te selecteren en waardevolle content te creëren voor jouw doelgroep. Engagement ontstaat wanneer we onze kennis van de sociale platforms en sociale cultuur combineren met een slimme strategie en vormgeving.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Facebook

Facebook is in Nederland het allergrootste sociale media platform op dit moment – als we WhatsApp niet meerekenen. Het is dan ook het meest populaire platform voor veel bedrijven in hun sociale media strategie.

Van alle socialmediakanalen heeft Facebook de meeste opties op het gebied van doelgroep targeting. Advertenties kunnen we daardoor specifiek laten aansluiten op de behoefte van een potentiële klant. Communicatieregisseurs* helpt je graag om je weg te vinden in de wereld van Facebookadvertenties. Door gebruik te maken van creatieve content genereer je meer likes, bouw je een relatie op met je doelgroep én verhoog je jouw sales.

Instagram

Toen Instagram in 2010 voor het eerst verscheen, was het net als elk ander sociaal platform: vol selfies, kattenfilmpjes en foto’s van eten. Intussen is Instagram getransformeerd naar een volledig marketingkanaal. Kijk maar eens naar de functies en tools die Instagram heeft uitgebracht voor bedrijven, waaronder uitgebreide analyses, Instagram Shop, Stories, Reels en IGTV. In welke branche je ook werkzaam bent. Het loont de moeite om aanwezig te zijn op Instagram.

Instagram-gebruikers zijn meer betrokken dan de gemiddelde gebruiker van sociale media. Het zijn daarnaast ook vaak online shoppers en veel aankoopbeslissingen worden genomen nadat ze iets op Instagram hebben gezien. Deze shopping-mentaliteit maakt Instagram-gebruikers het perfecte publiek, omdat ze een hoge intentie hebben en snel kunnen converteren.

Het inzetten van Facebook en Instagram is een must bij het opzetten van een nieuwe marketingcampagne. Communicatieregisseurs* helpt jou graag met het inrichten en optimaliseren van een Instagram bedrijfskanaal.

LinkedIn

LinkedIn is hét sociale netwerk voor professionals. De content die hier gedeeld wordt gaat over het algemeen niet over vakanties, festivals en fashion. Hier draait het vooral om het bereiken van een professioneel netwerk. Het maken van een ‘Connectie’ met deze zakelijke contacten zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van elkaars updates en interessante vermeldingen.

LinkedIn is met name voor B2B een interessant platform om content op te delen – zowel in het organische verkeer als betaald in de vorm van advertenties. Advertenties op LinkedIn zijn interessant om specifieke doelgroepen te bereiken. De doelgroep wordt namelijk gedefinieerd op basis van wat mensen op zakelijk gebied doen, en niet op persoonlijke gebied. Als bedrijf moet je je laten zien op meerdere sociale platformen. Communicatieregisseurs* helpt jou jouw kanalen in te richten en beheren.

Youtube

YouTube is de op één na meest bezochte website in de wereld en na Google de grootste zoekmachine. Op het platform worden elke minuut 500 uur aan video’s geüpload Het wordt steeds makkelijker om Video’s van goede kwaliteit te maken, waardoor de content die gecreëerd wordt enorm toeneemt. En waar content is zijn kijkers.

Mag YouTube niet meer ontbreken in jouw sociale media strategie? Communicatieregisseurs* helpt jou met het maken en optimaliseren van een YouTube bedrijfskanaal.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.