huisstijldrukwerk

Van eerste ruwe schets tot en met realisatie.

Om alles goed op elkaar af te stemmen, begeleiden wij jouw huisstijldrukwerk van eerste ruwe concept tot en met realisatie. Niet iedereen heeft meer briefpapier en enveloppen in deze digitale tijd, maar huisstijldrukwerk is meer dan dat. Denk hierbij aan een folder of bedrijfsbrochure, weer helemaal terug van weggeweest. Of visitekaartjes die echt indruk maken en je met trots kan overhandigen aan je potentiële klant. Wat veel mensen niet weten, is dat ook banners, posters en verpakkingen bijvoorbeeld tot huisstijldrukwerk behoren.

We denken gepassioneerd mee, ontwerpen, geven (on)gevraagd advies en zorgen ervoor dat het complete plaatje past bij jouw merk. We houden hierbij wel altijd je doelgroep in het achterhoofd. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Een jongere doelgroep trigger je met ander taalgebruik dan een oudere doelgroep. Een oudere doelgroep zal een klein lettertype weer minder waarderen dan jongeren.  

Behalve ontwerp is ook het materiaal van huisstijldrukwerk een belangrijk onderdeel. Visitekaartje in een andere vorm of papiersoort, een bijzondere vouwwijze bij een folder kunnen net dat element zijn om indruk te maken op je doelgroep.

Zodra dit alles vaststaat kan er gedrukt, afgewerkt en afgeleverd worden.

Zoals gezegd, het draait om het geheel, al het drukwerk bij elkaar moet één beeld vormen. Om continuïteit en de herkenbare identiteit te waarborgen kunnen we ook een  huisstijlhandboek opstellen. Hierin beschrijven wij duidelijk met beelden en tekst hoe de lettertypes, het kleurpalet, het beeldmerk en eventuele slogan toegepast moeten worden.

Dit voorkomt een ratjetoe aan huisstijldrukwerk en een onprofessionele indruk.