Medisch drukwerk voor zorginstellingen
Inkoop medisch drukwerk

Betrouwbare partner in de medische industrie

Als partner van onze opdrachtgevers optimaliseren we continue het serviceniveau en realiseren we slimme besparingen. Jarenlange ervaring in medisch drukwerk heeft ervoor gezorgd dat we onze processen hebben geautomatiseerd en gestandaardiseerd. En dat wij een gelijkwaardige gesprekspartner zijn voor inkoop en logistiek. Met een machinepark dat bovendien volledig  afgestemd is op het produceren van jullie medisch drukwerk en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

Wat kunnen wij betekenen

1 .
Kostenbesparing

Door standaardisatie en combineren van opdrachten besparen wij op de inkoop van jullie drukwerk. Maar liefst 20% of meer zijn de kostenbesparingen die wij bij onze klanten hebben behaald. Dat is de B.T.W. aan besparing!

2 .
Koppeling inkoopsysteem

Een koppeling met het inkoopsysteem kan veel tijd besparen. Tijd die besteed kan worden aan het genezen van patiënten waar het immers om draait in ziekenhuizen en zorginstellingen.

3 .
Online opmaak

De voordelen van online opmaak zijn groot, u creëert zelf patiëntenfolders, visitekaartjes en afsprakenkaartjes. Makkelijk en snel volgens een standaard stramien in de huisstijl van jullie ziekenhuis of zorginstelling.

4 .
Duurzaam medisch drukwerk

Onderstaande projecten laten een greep zien uit de vele medische drukwerken die wij hebben vervaardigd voor de diverse ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland. We produceren duurzaam met milieuvriendelijke inkt en FSC gecertificeerd papier.

5 .
Logistiek en voorraad

Ruimtegebrek en logistieke knelpunten zijn veel voorkomende problemen in ziekenhuizen.
Wij beheren daarom de voorraden die kunnen worden afgeroepen en geleverd waar en wanneer je wilt.

Genoeg gelezen over
boeken laten maken
en drukken?