Of het nu gaat om duurzame verpakkingen, huisstijldragers, banners, brochures, posters, flyers, advertenties, direct mails of gepersonaliseerde displays. Jouw bedrijf, organisatie of merk moet opvallen. Met een gezonde dosis trots en een beetje bravoure onderscheid je je van de concurrentie. Daar hoort professioneel en oogstrelend print of – en drukwerk bij. Drukwerk met een wauw-factor. Communicatieregisseurs* bezorgt jouw die wauw-factor en biedt keuze uit alle soorten en maten drukwerk – van klein tot XXL – , toepassingen, printmethodes en technieken – van zeefdruk tot de meest geavanceerde persen. Met een enorme berg aan drukwerkervaring (om precies te zijn vanaf ‘77) zijn wij de ideale partner voor drukwerk. Vooral voor grote eindgebruikers zijn er volop voordelen te behalen.

Naast vanzelfsprekend ons kwalitatieve product zijn de inkoopprocessen van ons drukwerk volledig geautomatiseerd. Dit levert enorme tijdswinst en kostenbesparing op. Niet voor niets klopt de medische sector sinds lange tijd bij ons aan. Ook op het gebied van facturatie kunnen wij een belangrijke rol spelen. Daarnaast zijn wij graag je gesprekspartner. Samen inventariseren we de meest duurzame opties, volumes en mogelijkheden. We denken onder meer mee in een mogelijke overstap van papieren naar digitale informatievoorziening binnen je werkomgeving. Sterker nog, we kunnen zelfs onze expertise inzetten op je locatie. We brengen onze kennis en ervaring mee naar je fysieke werkplek. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.  

huisstijldrukwerk

Huisstijldrukwerk

Huisstijl drukwerk is bij ons geen simpel proces; het is een onmisbaar onderdeel van de identiteit van jouw organisatie. Van een visitekaartje tot offertemappen, kalenders, noem het maar op! Bij drukkerij Communicatieregisseurs* nabij Arnhem begeleiden we het hele proces, van concept tot realisatie. Alles wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd, van ontwerp tot kleur en lettertype, om ervoor te zorgen dat jouw huisstijl bijdraagt aan de professionaliteit en herkenbaarheid van jouw bedrijf.

Gebruiksdrukwerk

Gebruiksdrukwerk is voor veel organisaties niet te missen. Denk maar aan folders, formulieren, schrijfblokken en mappen die de werkprocessen en continuïteit van je bedrijf ondersteunen. Ons toegewijde team produceert niet alleen gebruiksdrukwerk van topkwaliteit, maar kan het ook op voorraad zetten en op afroep leveren, waardoor je altijd klaar bent om te presteren en jouw onderneming een beter rendement behaalt.

Digitaal drukken medisch drukwerk

Medisch drukwerk

Onze drukkerij bij Arnhem is gespecialiseerd in de productie van alle soorten medisch drukwerk. We ontzorgen ziekenhuizen en zorginstellingen en functioneren als verlengstuk van de organisatie. Onze medewerkers werken op locatie zij aan zij met de interne collega’s, adviseren en bemensen de reproafdeling. We optimaliseren bestelprocessen en koppelen de inkoopsystemen om kosten te besparen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Digitaal drukken - boeken

Boeken drukken

En laten we zeker het drukken van boeken niet vergeten. Jouw schrijfwerk komt bij ons tot leven met vakmanschap en oog voor details. Of je nu kiest voor een genaaid, gebrocheerd, of gebonden boek met een hard- of softcover, wij voorzien je van deskundig advies en produceren met trots, van vormgeving tot afwerking.

campagnedrukwerk

Campagnedrukwerk

Voor campagnedrukwerk ben je bij onze drukkerij nabij Arnhem aan het juiste adres. Of het nu gaat om impactvolle posters, opvallende reclameborden, praktische (roll-up) banners of ludieke direct mails, wij ontwikkelen het juiste drukwerk dat naadloos aansluit bij jouw campagne en gegarandeerd reacties uitlokt.

Drukwerk nodig?