Scroll

Home - Merkstrategie & reclame - Diensten - Reclamecampagnes

Reclamecampagnes

Een ijzersterk concept

Een goede reclamecampagne begint met een ijzersterk concept. Tijdens brainstormsessies bedenken we een uniek, persoonlijk en innovatief concept, waaruit een reclamecampagne volgt die past bij de doelen en identiteit van jouw organisatie. Een campagne die blijft hangen. Een succes wordt. Daarvoor zetten we een slimme mix van communicatiemiddelen in. En natuurlijk onze beste mensen for the job.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Concept

Voor we aan de slag gaan verzamelen we zoveel mogelijk achtergrondinformatie. We gaan met jou in gesprek, lezen briefingdocumenten en verdiepen ons in de dienst of het product. Maar ook informatie over de markt en de concurrentie krijgen we boven tafel. We laten geen enkele steen onomgekeerd. We roepen, zoeken en schetsen. Filteren ruwe ideeën en werken de beste uit. Op deze manier weten we zeker dat we een reclameconcept bedenken die bij jou en je doelgroep past en belangrijker nog, resultaat oplevert!

Campagnes

Als je het aan ons creatieve team vraagt, zijn de mogelijkheden voor reclamecampagnes eindeloos. De wensen, kansen en mogelijkheden die bepaald zijn in de conceptfase helpen om er voor te zorgen dat de reclamecampagne doeltreffend is. Afhankelijk van de doelstellingen en jouw strategie kiezen we de mediamix en marketingmiddelen. Bij voorkeur ontwikkelen we reclamecampagnes die meerdere doelstellingen behalen, maar het bereiken van je doelgroep is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.