Logo laten ontwerpen
Logo ontwerpen

De identiteit van jouw merk

Wil jij een logo laten ontwerpen voor jouw organisatie? Het bestaat namelijk uit veel meer dan alleen de vorm of de kleur. Je huisstijl is in de basis het visuele visitekaartje van je bedrijf. Samen met je gedrag bepaalt het de indruk die je achterlaat bij relaties. De kern van je huisstijl wordt vaak bepaald door je logo. Dit logo komt terug op al je communicatiemiddelen, zoals je website, visitekaartjes, folders en sociale media. Wanneer je een nieuw logo laat ontwerpen moet het passen bij jou als bedrijf. Het moet laten zien wie je bent en waar je voor staat en het moet passen bij jou en bij jouw doelgroep.

Het proces van het logo laten ontwerpen begint met het begrijpen van jouw organisatie en doelen. Met deze informatie kunnen wij jouw logo effectief voor jou ontwerpen, zodat het jouw merk op een passende wijze vertegenwoordigt.

Zo ontwerpen wij jouw logo

1 .
Kennismakings- en briefingsgesprek om jouw organisatie beter te begrijpen.

Bij het ontwerpen van een effectief logo is het van groot belang dat het aansluit bij het doel, de kernwaarden en de doelgroep van jouw organisatie. Daarom beginnen we altijd met een kennismakings- en briefingsgesprek om jouw organisatie beter te begrijpen. Tijdens ons gesprek stellen we vragen om de belangrijkste informatie te verzamelen.

2 .
Ontwerpers maken een logo met specifieke kleuren en kenmerken.

Vervolgens gaan onze ontwerpers voor je aan de slag. Ze creëren het logo op basis van specifieke kenmerken en kleurenpaletten. Kleur kan namelijk een significante impact hebben op de uitstraling van een logo. Daarnaast zorgen onze vormgevers ervoor dat jouw logo precies uitdrukt waar jouw organisatie voor staat.

3 .
Logo-voorstellen en aanpassingen op basis van jouw feedback.

Vervolgens worden de ontworpen logo-voorstellen aan je gepresenteerd. Als jij je logo door ons laat ontwerpen, dan heb je natuurlijk inspraak op het proces. Op basis van de feedback kunnen er aanpassingen en verfijningen worden gemaakt aan het gekozen logo-ontwerp.

Communicatiebureau Arnhem

In gesprek komen
met onze experts?