Projecten

OndernemersKompas

Iedere ondernemer is anders, en voor iedereen is er een eigen weg. De specialisten van OndernemersKompas zijn er voor iedere ondernemer, ondersteunen in iedere fase en nemen ondernemers mee op hun eigen weg. Daar komt de slogan ‘Wij weten de weg’ dan ook vandaan.

Magazine

Het magazine ‘Onderweg’ moest inhoudelijk interessant zijn voor klanten. Belangrijke onderwerpen hierbij waren het duidelijk maken van de visie en mogelijkheden van OndernemersKompas, informeren en inspireren. Ook het geven van een podium aan medewerkers en relaties moest centraal staan in het magazine. Met deze wensen gingen wij aan de slag. We deden de redactiebepaling, schreven de teksten, interviewde medewerkers en relaties, maakten de foto’s, en zo werd het eerste OndernemersKompas magazine geboren! Het magazine werd positief ontvangen, en na vele positieve reacties van medewerkers en relaties mogen wij ons binnenkort ook over het tweede magazine buigen!

’Het magazine van OndernemersKompas moest de visie en mogelijkheden duidelijk maken, informeren en inspireren.’

Website

Met de verschillende diensten die de specialisten van OndernemersKompas bieden, moest er een website komen waarop alle dienstpagina’s bij elkaar kwamen. Wij hebben de complete website ontworpen, evenals de webpagina’s naar de verschillende diensten. Allemaal in dezelfde stijl, zodat het een overzichtelijk en visueel aantrekkelijk geheel is.

‘Een overzichtelijk en visueel aantrekkelijk geheel van de verschillende diensten van OndernemersKompas.’

Fotografie

Een magazine is niet compleet zonder foto’s, dus gingen wij ook op pad voor de fotografie. Met deze, voornamelijk portretfoto’s, verrijkten we de interviews in het magazine.

Alle projecten

Volgende