Promotiemateriaal

Heb je een beurs of wil je een reclamecampagne ondersteunen? Communicatieregisseurs* levert hiervoor verschillende soorten promotiemateriaal. Wat dacht je van roll-up banners van 85 tot 150 cm breed of spandoeken met een wand of staand frame?

Maar ook promotiemateriaal voor buitenreclame wordt door ons vormgegeven en geproduceerd. Afhankelijk van de toepassing adviseren we jou over het te gebruiken materiaal, de keuze uit lichtbestendige UV- inkten en eventuele bevestigingsmethoden.

Onze reclame aanhangers bieden een passende oplossing wanneer jij op zichtlocaties jouw bedrijf, dienst of product wilt promoten. Beachvlaggen mogen in het assortiment natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn er van klein tot groot en zijn bij uitstek geschikt om reclame te maken tijdens een evenement . Wilt u vlaggen gebruiken maar heb je geen beach? Geen nood, de vlaggen worden desgewenst geleverd met een stabiele voet.

Uiteraard denken we graag met je mee en geven we advies over het promotiemateriaal wat Communicatieregisseurs* jou te bieden heeft. Neem hiervoor eens vrijblijvend contact op met Leroy Verhoeks, hij maakt graag tijd voor je vrij.

Direct contact opnemen?

Hans

Meer van ons werk zien?

Ons werk