Ontwerpen

Laten zien wie je bent en wat je doet. Een eigen identiteit, gevoel en uitstraling. En dat alles in één oogopslag. Dat begint allemaal met een uniek logo.

Een logo laten maken of ontwerpen is een vak apart. Het logo is namelijk de identiteit van jouw organisatie of merk. Dit logo zorgt voor de herkenbaarheid binnen jouw doelgroep of beter gezegd bij jouw klanten. De kleur, de vorm, het lettertype en zeker de uitstraling moeten passen bij jouw diensten of producten, jouw type bedrijf, de branche waarin jij je bevind en last but not least jouw eigen smaak. Dit zijn factoren waar wij van Communicatieregisseurs* rekening mee houden. Wij helpen je hier graag mee en presenteren je diverse logo’s om een keuze uit te maken.
Naast het ontwerpen van logo’s gaan we ook nog een stap verder met het creëren van een totale huisstijl. Bij Communicatieregisseurs* begint een nieuwe huisstijl ontwerpen altijd met een goed gesprek.

Een gesprek over jouw organisatie, dienstverlening en producten. Maar ook over jouw doelgroep en ambities. Vanzelfsprekend vergeten we jouw persoonlijke voorkeuren niet. Dit zijn de basis ingrediënten voor een brainstormsessie met ons creatief team waar het concept ontstaat.

Onze ontwerpers vertalen deze gedachten naar een beeldmerk, een logo en een nieuwe huisstijl die jou past als een jas.

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe identiteit? Onder het genot van een goede kop koffie gaan we graag met je in gesprek over hoe we het beste jouw nieuwe logo of huisstijl ontwerpen.

Met wie ga je werken?

Michel

Meer van ons werk zien?

Ons werk