Home - Merkstrategie & reclame - Diensten - Strategie & merkontwikkeling

Strategie & merkontwikkeling

Jouw bedrijf ONLINE succesvol

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf succesvol is en onderneemt in een concurrentievrije markt? Hier worstelt menig ondernemer mee. Om met dit vraagstuk aan de slag te gaan en te werken aan je bedrijfsstrategie hebben we de Simpel maar Uniek-methode ontwikkeld. In vijf stappen leren wij je anders te kijken naar je onderneming en zie je mogelijkheden die je voorheen niet zag. Elke stap helpt je verder met het ontwikkelen van een strategie die de continuïteit en de concurrentiepositie van je onderneming versterkt.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Simpel maar uniek

Je ervaart dat jouw omgeving en de wijze waarop jouw klanten je product of dienst afnemen, sterk verandert. Minder financiële middelen, competenties van medewerkers die niet meer passend zijn en nieuwe investeringen zijn het gevolg. De continuïteit van je bedrijf komt in gevaar. Je hebt in je hoofd wel een richting of beeld, maar hebt behoefte deze aan te scherpen en te structureren. Aan de hand van vijf stappen uit Simpel maar Uniek-methode, begeleiden wij je bij de vorming van jouw strategie. We helpen je deze te concretiseren in heldere doelen en analyseren de (financiële) haalbaarheid hiervan. Jij zit aan het stuur, wij begeleiden je in het proces. Dit doen we als volgt:

Image
  • Intake: wat is jouw vraagstuk, welke ontwikkelingen zijn er waar je op in moet spelen? In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw behoefte.
  • Strategiesessie: we gaan aan de slag met jou en een door jou geselecteerd team collega’s. Afhankelijk van jouw vraagstuk maken we gebruik van een aantal stappen uit onze Simpel maar Uniek-methode. Dit neemt minimaal één dagdeel in beslag.
  • Rapportage en aanbevelingen: op heldere en eenvoudige wijze koppelen we onze adviezen aan je terug. Concreet en bondig, dus geen lijvige rapporten.
  • Implementatie: jij hebt volledige controle en bepaalt op welke wijze je gebruik maakt van onze begeleiding bij de uitvoering van jouw nieuwe merkstrategie.

Positionering

Elk merk heeft zijn eigen identiteit nodig. Met de Simpel aar Uniek-methode zetten we alles op alles om die identiteit naar boven te halen om vervolgens de juiste strategie te bepalen. Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren aan de weg timmert.

Een nieuwe, betere positionering is hard werken.. Het vraagt om lef, pit en toewijding, maar samen maken we van jouw merk een uniek merk.

Met de merkontwikkeling vertalen we de ambitie en identiteit van jouw merk naar een tastbaar verhaal. Een verhaal waar (potentiële) klanten zich in herkennen. We helpen je keuzes te maken, zodat jouw merk helder wordt. Hierdoor bereik jij met jouw boodschap de juiste doelgroep. Benieuwd hoe wij dit ook voor andere klanten gedaan hebben? Neem een kijkje bij onze projecten.

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.