Blog

De voordelen van een website laten maken

Auteur
Communicatieregisseurs*
Datum
16 april 2023
De voordelen van een website laten maken

97% van de inwoners van Nederland heeft thuis toegang tot het internet. Daarom is het altijd een goed idee om een website voor jouw bedrijf te laten maken. Een website is het perfecte online middel om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Onderzoek wijst uit dat mensen in 2,2 seconden een website beoordelen. Is het iets of is het niets? Daarom is het essentieel om een website te laten maken die er goed uitziet, die jouw boodschap goed overbrengt en die zo goed mogelijk functioneert. Zo gaan mensen naar jouw website en houd je ze daar.

Kies je ervoor om ons jouw website te laten maken, dan gaan wij eerst met je in gesprek. We willen immers ervoor kunnen zorgen dat we je verwachtingen voorbijgaan.

Het ontwerp

Een website bestaat uit meerdere onderdelen: de functionaliteit, de inhoud en het webdesign. Wil je een website laten maken, dan is het dus goed om rekening te houden met deze elementen. Het ontwerp van de website moet bijvoorbeeld niet alleen goed tot zijn recht komen op een computer, maar ook op een tablet of mobiele telefoon. De website moet snel zijn. En de opmaak passend bij de huisstijl en boodschap van jouw bedrijf.

De functionaliteit van jouw website

Maar een website bestaat uit meerdere onderdelen dan alleen het ontwerp. Ook de functionaliteit en de inhoud zijn belangrijk. Wil je een website laten maken, dan is het dus ook goed om rekening te houden met deze elementen. Wat is het doel van jouw website? Wat wil je bereiken? Naast een goede snelheid en een veilige verbinding, is het ook belangrijk dat de klant in een webshop makkelijk bestelt. Net zo belangrijk als het ontwerp is de techniek waarin de website wordt gebouwd. Voldoet een website niet aan de laatste eisen, gesteld door browsers en zoekmachines, dan heeft dit grote gevolgen. Gevolgen voor de vindbaarheid in Google, maar ook gevolgen voor functionaliteit. Je wilt niet dat bepaalde elementen op de website ineens niet meer functioneren! Kies je ervoor een website te laten maken bij Communicatieregisseurs*, dan gebeurt dat volgens de laatste innovaties en eisen op het internet.

Wij helpen je

Bij ons kun je veel meer dan alleen een website laten maken. Wij voeren aanvullende diensten uit voor websites zoals zoekmachine optimalisatie en SEA (online adverteren). Met deze diensten komt jouw website nog beter tot zijn recht. Neem een kijkje op onze projectpagina om te zien wat wij eerder deden voor andere bedrijven.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vorig blog.

Alle blogs.

Alles wat jij moet weten over zoekmachine optimalisatie

Volgend blog.