Scroll

Home - Online marketing bureau

Online marketing bureau

Van hoger in Google tot online adverteren

Een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten. Maar wie is geïnteresseerd in jouw product of dienst en hoe zijn deze mensen te bereiken? Online marketing bureau Communicatieregisseurs* analyseert het zoekgedrag van jouw doelgroep en zorgt ervoor dat jij gevonden wordt.

Dat jouw website wordt getoond in zoekmachines bij relevante zoekopdrachten is hierbij een belangrijk onderdeel. Dit heet de organische vindbaarheid en wordt in hoofdzaak bepaald door drie onderdelen. In de eerste plaats wordt dit bepaald door de techniek van jouw website, zodat zoekmachines jouw website goed lezen. De teksten zijn ook een cruciaal onderdeel, belangrijk is dat geselecteerde zoektermen op de juiste plaats staan. Het ontwikkelen van een intern en extern linkprofiel is bovendien van belang. De SEO (Search Engine Optimization) specialist, of in goed Nederlands, de zoekmachine optimalisatie specialist van Communicatieregisseurs* vertaalt dit in een concreet advies en helpt je bij de implementatie.

Wat kan online marketing bureau Communicatieregisseurs* voor jou betekenen?

Door advertenties te tonen die aansluiten bij het zoekgedrag in zoekmachines trekt u gericht bezoekers naar jouw website. Het bijzondere is dat je pas betaalt voor jouw advertentie wanneer er op wordt geklikt. Deze manier van adverteren heet Search Engine Advertising (SEA). Google in het bijzonder noemt het Google Adwords.

Maar het world wide web biedt meer mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Als online marketing bureau ontwikkelen we uitgekiende sociale media campagnes die ervoor zorgen dat jouw website een vliegende start krijgt. Maar ook voor het verzorgen van een digitale nieuwsbrief zijn wij jouw partner.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.