Scroll

Home - Merkstrategie & reclame - Diensten - Webdesign & online marketing

Webdesign & online marketing

De wereld is digitaal. En in deze online wereld zijn websites niet meer weg te denken. (Potentiële) klanten beginnen hun zoektocht vaak online.

Je wilt een website die de telefoon laat rinkelen, voor offerte-aanvragen zorgt of de winkelmand vult. Jouw complete online marketingstrategie is het fundament voor alle online marketingactiviteiten. Wat zijn je doelstellingen en welke doelgroep wil je bedienen? Waar beweegt deze doelgroep zich en wat spreekt ze aan? Deze vragen zijn niet alleen bepalend voor het ontwerp en de functionaliteiten van je website, maar ook voor de online campagnes, de sociale kanalen, de content en advertenties die je kunt inzetten. Een goede website zorgt voor zakelijk succes!

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Website ontwikkeling

Ruim 70% van de Nederlanders oriënteert zich op het internet voor ze een product of dienst afnemen. Ze zoeken naar informatie, lezen reviews en ervaringen en vergelijken prijzen en voorwaarden. Bij een steeds groter wordende groep is de website van een organisatie de doorslaggevende oriëntatiebron. De vormgeving en functionaliteit moeten een bezoeker boeien en overtuigen. Of je de website nu bekijkt op een desktop, smartphone of tablet, Communicatieregisseurs* zorgen ervoor dat de weergave altijd optimaal is. Dit heet responsive design. Bovendien wordt de website standaard geleverd met het HTTPS beveiligingsprotocol zodat je veilig zaken kunt doen.

WordPress
Wij maken onze websites met het gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) WordPress. Dit CMS maakt het mogelijk dat je zelf het beheer van de website doet.  Communicatieregisseurs* verzorgt een op maat gemaakte cursus en handleiding, Zodat je alle aanpassingen op de website heel makkelijk zelf doorvoert. Dit scheelt niet alleen tijd, maar natuurlijk ook in de kosten.  

Sociale media

Sociale media zijn bij uitstek geschikt om jouw merk tot leven te brengen. Laat jezelf zien. Geef een kijkje achter de schermen en bouw een relatie op met je volgers. Zorg dat je fanbase groter en groter wordt. Dat levert meer websitebezoekers op én laat uiteindelijk de kassa rinkelen.

Sociale mediakanalen verzamelen veel gegevens van hun gebruikers. Het is dezelfde informatie die ervoor zorgt dat wij advertenties perfect kunnen laten aansluiten op de behoefte van een potentiële klant. Adverteren via sociale media kan dus heel gericht, maar het is wel belangrijk om eerst te bepalen wie je doelgroep is en op welk medium ze zich bevinden. Het sociale mediakanaal dat we gebruiken is afhankelijk van de doelgroep van jouw organisatie. Over het algemeen worden Instagram en Facebook gebruikt om de particuliere markt te benaderen, LinkedIn voor de zakelijke markt. Een combinatie van beide kan ook doeltreffend zijn, net als de inzet van YouTube, Pinterest en SnapChat. De inzet van sociale media in combinatie met een lopende campagne vergroot je bereik, engagement en daardoor het succes van je campagne.

Samen bespreken we de doelstellingen, budget en planning en daar richten we een campagne op in. We beheren je campagnes en passen ze aan wanneer we nieuwe kansen zien.

Zoekmachine optimalisatie

Bungelt jouw website onderaan de eerste pagina op Google, heb je te weinig bezoekers in je webshop? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) werk je aan een betere vindbaarheid van je website of webshop. Hoe? Communicatieregisseurs* helpt je om jouw website hoog te laten scoren in Google, zodat je meer bezoekers trekt, extra verkoopt en meer offerteaanvragen ontvangt. Onderzoek toont bovendien aan dat 93% van de kopers Google gebruikt in de oriëntatiefase voor een aankoop. En maar liefst één derde van alle aankopen vindt inmiddels plaats via internet. Het is daarom belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt en om zoekmachine optimalisatie toe te passen om dit te bereiken.

Zoektermanalyse
SEO begint met een nauwkeurige zoektermanalyse. Met hulp van Google onderzoeken Communicatieregisseurs*  welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt. Teksten en landingspagina’s worden geoptimaliseerd en de techniek van de website gecontroleerd. Daarnaast houden we ons bezig met de inrichting van Google Mijn Bedrijf zodat je ook lokaal goed wordt gevonden. Ook je sociale media kanalen dragen bij aan het verbeteren van de vindbaarheid.

Short tail, long tail, page speed en meta description. Het is zomaar een greep uit de terminologieën die onze zoekmachine-optimalisatiespecialisten gebruiken. Wil jij weten wat deze termen betekenen en hoe we er ook jouw website beter vindbaar mee maken? Bel dan met 0488 417 450 voor een vrijblijvende afspraak of stuur een e-mail naar rene@communicatieregisseurs.com en ontvang een offerte op maat.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie:

 • Meetbaar resultaat in Google analytics
 • Verbeterde vindbaarheid in Google door hogere positionering
 • Meer relevante websitebezoekers
 • Verbetering van de naamsbekendheid
 • Meer conversie en bereikte doelen als verkopen, offerte aanvragen en contactmomenten

Adverteren op Google

Google Ads is ideaal wanneer je snel resultaat wilt boeken. Bijvoorbeeld bij de start van een bedrijf of de introductie van een product of dienst. Daarnaast is het de perfecte manier om webshopverkopen te stimuleren.

Met behulp van Google Ads bereik je direct een toppositie in de zoekresultaten van Google. Dit wordt ook wel SEA genoemd, Search Engine Advertising. Google toont een advertentie boven of onder de organische (gratis) zoekresultaten zodra iemand een zoekterm gebruikt die relevant is voor jouw bedrijf.

Eén van onze specialisten gaat graag met je in gesprek over campagne-inrichting, doelgroeptargeting, biedingsstrategieën, conversie optimalisatie en uitsluitingszoekwoorden. In begrijpelijke taal leggen we je uit wat Google Ads voor jouw bedrijf kan betekenen. Bel eens voor een vrijblijvende afspraak met 0488 417 450 of stuur een e-mail naar rene@communicatieregisseurs.com.

De voordelen van Google Ads:

 • Direct bereik van de doelgroep
 • Alleen kosten bij een klik of per 1.000 vertoningen
 • Advertentiebudget is zelf te bepalen per dag of periode
 • Campagnes zijn goed meetbaar (ROI)
 • Relevante website bezoekers door doelgroeptargeting
 • Verbetering van naamsbekendheid
 • Meer conversie en bereikte doelen als verkopen, offerte aanvragen en contactmomenten

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.