Scroll

Home - Communicatiebureau Nijmegen

Communicatiebureau Nijmegen

Communicatiebureau Nijmegen

Het is een veel omvattend woord, communicatiebureau. Maar wat betekent het nu eigenlijk? Voor Communicatieregisseurs* is dat duidelijk; “Het overbrengen van jouw boodschap en er voor zorgen dat deze ook daadwerkelijk door de doelgroep wordt ontvangen.”

Of het nu gaat om interne of externe communicatie, Communicatieregisseurs* in Nijmegen weet dat het resultaat telt! We hebben een breed palet aan communicatiemiddelen tot onze beschikking om jouw doelgroep aan te spreken op een manier die bij ze past. Social media marketing, webdesign en een prachtig gedrukte brochure zijn hieruit zomaar een greep.

Communicatiebureau Nijmegen

Communicatiebureau Nijmegen hecht waarde aan persoonlijk contact. We willen onze opdrachtgevers echt leren kennen en weten wat ze beweegt. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en oprechte interesse schuiven we graag bij je aan tafel.

Wil je meer lezen? Dan raden we je de pagina onze projecten van harte aan. Hier kun je zien wat wij als communicatiebureau voor onze klanten hebben gerealiseerd. Je kunt natuurlijk ook bellen voor een afspraak met 0488-417450 of mailen naar rene@communicatieregisseurs.com.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.