Scroll

Home - Website laten maken

Website laten maken

Waarom een website laten maken?

97% van de inwoners van Nederland beschikt thuis over toegang tot het internet. Het laten maken van een website voor jouw bedrijf is dus altijd een goed idee. Een website is het perfecte online middel om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Onderzoek wijst uit dat mensen in 2,2 seconden een website beoordelen. Is het iets of is het niets? Daarom is het belangrijk om een website te laten maken die er goed uitziet, die jouw boodschap goed overbrengt en die zo goed mogelijk functioneert. Zodat je de mensen op jouw website te houdt. Kies je ervoor ons jouw website te laten maken, dan gaan wij eerst met je in gesprek. Zodat we zeker weten dat we aan jouw wens voldoen.

Het ontwerp

Een website bestaat uit meerdere onderdelen: de functionaliteit, de inhoud en het webdesign. Wil je een website laten maken, dan is het dus goed om rekening te houden met deze elementen. Het ontwerp van de website moet bijvoorbeeld niet alleen goed tot zijn recht komen op een computer, maar ook op een tablet of mobiele telefoon. De website moet snel zijn. En de opmaak passend bij de huisstijl en boodschap van jouw bedrijf. Samen met jou stellen wij het ontwerp vast.

De functionaliteit van jouw website

Maar een website bestaat uit meerdere onderdelen dan alleen het ontwerp. Ook de functionaliteit en de inhoud zijn belangrijk. Wil je een website laten maken, dan is het dus ook goed om rekening te houden met deze elementen. Wat is het doel van jouw website? Wat wil je bereiken? Naast een goede snelheid en een veilige verbinding, is het ook belangrijk dat de klant in een webshop makkelijk bestelt. Net zo belangrijk als het ontwerp is de techniek waarin de website wordt gebouwd. Voldoet een website niet aan de laatste eisen, gesteld door browsers en zoekmachines, dan heeft dit grote gevolgen. Gevolgen voor vindbaarheid in Google, maar ook gevolgen voor functionaliteit. Je wilt niet dat bepaalde elementen op de website ineens niet meer functioneren! Kies je ervoor een website te laten maken bij Communicatieregisseurs*, dan  gebeurt dat volgens de laatste innovaties en eisen op het internet.

Wat bieden wij als aanvulling?

Bij ons kun je veel meer dan alleen een website laten maken. Wij voeren aanvullende diensten uit voor websites zoals zoekmachine optimalisatie en SEA (online adverteren). Met deze diensten komt jouw website nog beter tot zijn recht. Neem een kijkje op onze projectpagina om te zien wat wij eerder deden voor andere bedrijven.

Wil je een website door ons laten maken, heb je vragen of ben je geïnteresseerd in de andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.