Scroll

Home - Webdesign

Webdesign

Het belang van een goed webdesign

Een goede website heeft een passend webdesign dat afgestemd is op de doelgroep. Het webdesign moet ervoor zorgen dat de mensen op jouw pagina blijven, dat ze jouw bedrijf herkennen en het moet uiten waar jij als bedrijf voor staat. Een webdesign dat past bij jouw merk, bij jouw doelgroep, overzichtelijk is én goed in elkaar zit, roept zeker een wauw-gevoel op en weet de bezoeker aan te sporten een product te kopen of een afspraak te maken. Met deze simpele gedachte bouwt Communicatieregisseurs* internetsites en webwinkels. Ons team past de vormgeving aan jouw bedrijf aan, zodat je ook online herkenbaar bent.

Samen naar een passend webdesign

Voordat wij aan het webdesign beginnen, willen wij jou en jouw wensen beter leren kennen. In een gesprek bespreken we het doel van jouw website,  de functies van de pagina en jouw voorkeuren voor het webdesign. Ook kijken we naar de huidige huisstijl, zodat we deze in het webdesign kunnen verwerken. Zo zorgen wij ervoor dat het webdesign aansluit bij jou en jouw doelgroep. Ons team van webdesigners staat voor je klaar om jouw website te laten stralen. De website wordt afgestemd voor gebruik op verschillende apparaten, zodat de site op je mobiel en tablet ook goed bruikbaar is. Wij gebruiken verschillende tools zoals WordPress zodat  jij ook zelf jouw pagina’s kan wijzigen.

Webdesign of website ontwikkeling?

De termen webdesign en website ontwikkeling liggen dicht bij elkaar. Het webdesign is het uiterlijk van de site. Denk aan de lay-out, de kleuren en het lettertype.  De website ontwikkeling omvat het gehele proces van het opbouwen van een website, met de passende functionaliteiten. Dat maakt webdesign een onderdeel van website ontwikkeling. Laat je ons jouw website ontwikkelen, dan is het maken van een passend webdesign hier dus een onderdeel van.

Aanvullende diensten

Naast webdesign bieden wij meerdere diensten die het beste uit jouw website kunnen halen. Deze diensten zijn bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie en SEA (online adverteren). Door middel van deze diensten wordt jouw website nog beter bekeken, en komt deze nog beter tot zijn recht. Benieuwd naar de kennis die wij in huis hebben? Neem dan een kijkje bij onze uitgevoerde projecten.

Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd in een nieuw webdesign, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.