Scroll

Home - Webdesign

Webdesign

Webdesign

Een goede website is afgestemd op zijn doelgroep. Het webdesign roept een zeker WAUW-gevoel op en weet de bezoekers aan te sporen een product te kopen of afspraak te maken. Met deze simpele gedachte bouwt Communicatieregisseurs* internetsites en webwinkels. Samen met jou stellen we doelen en brainstormt ons creatief team over de beste vormgeving en toe te passen technieken. Zo stemmen we het webdesign af op verschillende schermen en internetbrowsers en maken we gebruik van mobileweb om internetpagina’s ook op smartphones goed te presenteren.
Het gebruik van gratis Content Management Systemen zoals WordPress waardoor jij zelf pagina’s kunt wijzigen.

Minstens zo belangrijk als een goed webdesign is de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines als Google. Zoekmachine optimalisatie en online adverteren met behulp van Google Adwords en sociale media komen daarbij al snel om de hoek kijken.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze webdesign- of zoekmachinespecialisten. Zij leggen het graag in heldere bewoording aan je uit. Of neem een kijkje bij onze projecten.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.