Scroll

Home - Vacature verkoper/accountmanager

Vacature verkoper/accountmanager

Ben jij onze nieuwe collega?

Bij Communicatieregisseurs* hebben we plek voor een ervaren Verkoper/Accountmanager! In deze functie ben jij de sleutel tot het realiseren van (digitale) communicatiedoelen voor onze klanten. Niet alleen bouw je sterke relaties op, maar je introduceert ook creatieve oplossingen die communicatiesuccessen waarborgen. Als jij een passie hebt voor communicatie en een natuurlijk talent om mensen, ideeën en doelen met elkaar te verbinden, dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg je de kans om merken, bedrijven en organisaties te helpen groeien door middel van innovatieve communicatie.

Direct solliciteren?

Bel René
0488 417 453

Wat je te wachten staat

Als verkoper bij Communicatieregisseurs* werk je samen met ons team aan het creëren van een #goedverhaal voor onze klanten. Je hebt een neus voor potentiële kansen en een hart voor communicatie. Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten, en weet hen te inspireren en te overtuigen. Je luistert naar de behoefte van de klant en vertaalt deze samen met je collega-regisseurs naar de perfecte communicatieoplossingen.
Niet onbelangrijk is dat er mogelijkheid tot een auto van de zaak is (of car-allowance) en je een laptop en telefoon van de zaak krijgt!

Wat je meeneemt

Jij leidt de weg in het bevorderen van groei, zowel voor onze klanten als ons bedrijf. Je verkoopvaardigheden zijn onmisbaar terwijl je bestaande klanten tevreden houdt en nieuwe kansen aanboort. Je bezit vernieuwende communicatieve en commerciële skills waarmee je bedrijven weet te overtuigen van de waarde van (digitale) communicatie-oplossingen. Hierdoor zorg je voor een constante stroom aan aanvragen. Jouw sterke persoonlijkheid herkent kansen en je investeert geduldig in het smeden van duurzame klantrelaties.

Kun jij dit lijstje afvinken

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding
  • Je hebt ten minste 3 jaar ervaring als Accountmanager.
  • Je hebt een passie voor communicatie en visuele concepten.
  • Je bent in staat om zelfstandig en proactief te werken.
  • Je beschikt over overtuigingskracht om klanten te adviseren en te inspireren.

Waar wacht je op?

Ben jij klaar om je plek in te nemen binnen de wereld van digitale communicatie? Jouw cv en motivatie zien we graag tegemoet op rene@communicatieregisseurs.com. We kijken uit naar jouw verhaal!

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.