Vacature Vormgever / DTP'er

Deze vacature is helaas gesloten

Grafisch vormgever / creatief DTP’er

Het creatieve team van Communicatieregisseurs* zoekt versterking. Een nieuwe speler die weet hoe je een briefing vertaalt naar een creatief en doeltreffend ontwerp. Iemand die over ervaring beschikt, maar ook bereid is te leren en zijn kennis te delen en in te zetten. Om onze klanten te blijven verrassen met creatieve, verrassende en doordachte vormgeving zijn wij op zoek naar een enthousiaste vormgever/DTP’er.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opmaken en ontwerpen van diverse marketing uitingen, in de breedste zin van het woord. Soms doe je dit vanuit een bestaand concept en soms vanuit jouw eigen creatieve inzichten. Tijdens creatieve sessies denk je met het team mee over communicatieoplossingen voor de klant en je maakt de vertaling naar een logo, huisstijl of variaties van verschillende communicatiemiddelen.

Wie ben jij? #wiebenjij?
Jij bent ondernemend, denkt outside the box en krijgt energie van tevreden klanten. Ze maken je niets wijs, want grafische programma’s ken je op je duimpje door de ervaring die je hebt opgedaan. Je bent een gezellig in de omgang draait je hand niet om voor het drukklaar maken van bestanden en staat klaar om collega’s bij te springen waar nodig. Je werkt snel en nauwkeurig en hebt geen probleem met het direct communiceren met klanten. Heb je al een aantal jaar werkervaring of heb je net je diploma opzak? Geen probleem, want je bent een doorzetter. Jij…

  • zit vol met ideeën en zet deze gemakkelijk om in een mooi ontwerp;
  • bent volledig vertrouwd met Indesign, Photoshop en Illustrator;
  • bent sociaal, leergierig, ambitieus en stressbestendig;
  • hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • hebt ervaring in vergelijkbare grafische functies;
  • hebt een HBO opleiding of denkniveau;
  • woont binnen een straal van 30KM van Dodewaard;

Wie zijn wij?
Wij zijn een full service communicatiebureau voor het MKB in de Betuwe. Jouw collega’s zijn projectmanagers, webdesigners, online marketeers,  printoperators en andere vormgevers. Het team van 18 medewerkers in Dodewaard werkt grotendeels zelfsturend. Samen werken we aan de strategie, marketing en communicatie voor het MKB in de regio. Van logo ontwerp en websiteontwikkeling tot grote campagnes offline en online. Ook zijn Drukwerkdeal Op Maat Dodewaard, het Experience center en de fotostudio van Saskia Zeller in ons pand gehuisvest.

Wij bieden jou
Een gezellige ongedwongen huislijke werksfeer, leuke collega’s en een stevig potje tafelvoetbal. We bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen. We geven ruimte aan je ideeën en verkennen jouw ambities. Flexibele werktijden en een salaris passend bij de functie en je ervaring zijn inbegrepen.

Interesse
Heb jij een goed gevoel na het lezen van deze vacature en wil je er meer van weten? Bel of app dan met René van Eck, 06 51 80 57 56 of stuur een email naar rene@communicatieregisseurs.com

Wat is jouw verhaal

Contact

Stuur een mail!

René