HOE ZIET HET PARTNERPROGRAMMA ERUIT?

Het partnerprogramma strategie helpt jouw organisatie waarde toe te voegen aan jouw klant en daarmee het partnerschap met jouw klant te versterken. Wij maken gebruik van onze Simpel maar Uniek methode. Dit gaat niet over cijfers of ratio, het helpt jouw klant een bedrijfsstrategie te ontwikkelen. Het partnerprogramma is uitermate geschikt als jouw klantenbestand uit MKB bedrijven bestaat en je betrokken bent bij vraagstukken die strategisch, communicatief, financieel of organisatorisch van aard zijn.

In twee bijeenkomsten helpen we jouw klant bij het proces van strategievorming. De deelnemers ontvangen vooraf het boek Simpel maar Uniek en een voorbereidingsopdracht.

In de eerste bijeenkomst starten we met de huidige situatie. De eerste stap is de concurrentiepositie in kaart te brengen. We visualiseren de unieke bedrijfseigenschappen in vergelijking met de concurrentie. Vervolgens gaan we de blik op andere markten richten.

In de 2e bijeenkomst behandelen we het raster stoppen, afzwakken, versterken en creëren, gaan we dieper in op de waarde die aan een klant wordt geleverd en staan we stil bij de implementatie van strategie. Als vervolg behoort een intervisiebijeenkomst tot de mogelijkheden. Aan de hand van intervisiemethodiek delen ondernemers hun vraagstuk in een groep van collega ondernemers. Onze ervaring is dat vooral de interactie tussen ondernemers onderling tot veel meerwaarde leidt.

Doelgroep

De specifieke doelgroep voor het partnerprogramma wordt in overleg met jou vastgesteld, we adviseren daarbij rekening te houden met de volgende criteria;
– bestaande MKB bedrijven, minimaal 1à 2 jaar actief
– deelnemer is (mede) eigenaar van de onderneming
– verschillende branches, geen directe concurrenten in één groep
– lerende en actieve open houding van deelnemer

ORGANISATIE EN INVESTERING PARTNERPROGRAMMA

Wij ontzorgen jou als organisatie in de uitvoering van het programma. Jij selecteert, in overleg met ons, de deelnemers. Wij adviseren een groepsgrootte van maximaal 8 bedrijven per programma. Wij stellen het boek Simpel maar Uniek beschikbaar en verzorgen het programma inclusief lesmateriaal. De locatie wordt in overleg met jou geselecteerd. Jij verzorgt de catering en overige benodigde faciliteiten. We adviseren jou (een deel van) de kosten bij de deelnemers in rekening te brengen om het committent voor deelname te vergroten.

Uiteraard wordt het programma in overleg met jou samengesteld en voor jou relevante thema’s toegevoegd. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

De koffie staat klaar

Contact

Met wie ga je werken?

Ons team