Experience center

 

De plek waar vroeger onze drukpersen draaiden heeft plaats gemaakt voor ons Experience center: dé plek waar je onze papiersoorten, relatiegeschenken, promotiematerialen, beursproducten en textiel live beleeft. Ook hebben we onze eigen bioscoop die te gebruiken is voor events en presentaties.
Voor dit Experience center hebben we de handen ineengeslagen met Drukwerkdeal. Een grote selectie van de producten van Drukwerkdeal zijn in het Experience center te bekijken, voelen en beleven. Producten die online besteld worden kunnen zelfs opgehaald worden bij ons eigen Pick-up Point.

Communicatie gaat om het verhaal en de beleving. Met behulp van bedrukte producten kan jouw verhaal soms beter verteld worden en dat is wat wij graag voor elkaar boksen.  Het verhaal van onze klanten op de beste manier overbrengen naar de doelgroep. We helpen graag met het kiezen van de juiste producten en het ontwikkelen van een mooi ontwerp voor de bedrukking.

 

Ondernemers, marketeers en liefhebbers van creatieve communicatie kunnen in het Drukwerkdeal Experience center hun hart ophalen aan een complete range van bedrukte producten, zoals relatiegeschenken, promotiematerialen, beursproducten en textiel. Kortom, alles om zijn of haar verhaal, uiting of campagne te ondersteunen.

In het Experience center draait alles om beleving. De ruimte is ingericht rond de thema’s horeca, retail, beurs en bedrukte goodies. Kom gerust eens langs om het zelf te beleven. Kom je langs tijdens onze Walk-in Friday profiteer je zelfs van 20% korting op een aantal geselecteerde producten.

We staan voor je klaar!

ons team

Wat is jouw verhaal?

contact