Ons team

Waarom wij doen wat we doen.

Wil je weten wie je net aan de lijn hebt gehad? Wie jouw website gaat bouwen? Of wie jouw drukwerk gaat ontwerpen? Dit zijn de toppers van Communicatieregisseurs*. De nieuwsgierige creatievelingen, de ijverige marketingjunkies en handige techneuten. Onze regisseurs, die hun sporen in marketing en grafische producties ruimschoots verdiend hebben.

De regisseurs

René van Eck

René van Eck

Directeur

Ondernemers helpen te ondernemen dat is waar René zijn hart ligt. Auteur van het boek Simpel maar Uniek en man van speeches die zelden speechless is. Strateeg en ondernemer in hart en nieren.
Hans van Schenkhof

Hans van Schenkhof

Communicatieregisseur

Altijd kijkend naar het grote geheel, dat is onze Hans. Strategische keuzes maken, de markt verkennen en een #goedverhaal vertellen. Z’n klanten mogen hem er ’s nachts voor wakker maken. Als partner in bedrijfsvoering smeedt hij plannen voor de toekomst.
Anne Veenman

Anne Veenman

Projectmanager offline

Onze fast lady, praat snel, loopt snel en denkt snel. Met een groot relativeringsvermogen en een flinke dosis nuchterheid regelt zij de offline projecten. Anne = no nonsense = niet kletsen maar poetsen.
Annemarie van Eck

Annemarie van Eck

Online marketeer

Gekscherend door collega’s “onze googlelaar” of “queen of search” genoemd. Annemarie is onze online regisseur. Zoekmachine optimalisatie, gebruikersvriendelijkheid van websites of online adverteren via Google Ads. Annemarie draait haar hand er niet voor om.
Marenne Kiemeneij

Marenne Kiemeneij

Contentmanager

Onze stoere dame met een hartje van goud. Weet als geen ander dat communicatie een breed begrip is. Haar vlotte pen is te herkennen op sociale media kanalen, websites, nieuwsbrieven en concepten voor klanten. Heeft daarnaast een liefde voor ontwerp en reclame. Veelzijdige tante dus.
Mark Verheij

Mark Verheij

Webdesigner

Mark is iemand zonder gebruiksaanwijzing, oprecht, open en nooit chagrijnig. Onze webdesigner die ook qua web-techniek lekker weet mee te coderen. Altijd het hoofd koel en open voor vragen van klanten en collega’s.
Michel Kroesen

Michel Kroesen

Vormgever en DTP-er

Michel is op een prettige manier eigenwijs of anders gezegd, eigenzinnig. Precies dat wat een vormgever nodig heeft om dingen te maken die “anders” en vernieuwend zijn. Ontwerpen en opmaken zijn helemaal zijn ding.
Indy Rikken

Indy Rikken

Communicatie medewerker


Julie Jansen

Julie Jansen

Vormgever en DTP'er

Oud stagiaire en weer terug in de basis. Zij staat haar mannetje in onze creatieve wereld. Stil, maar zeker niet onwennig en als ze dan wat zegt dan weet ze het goed te brengen én te verkopen. #topmeid #blijmee
Ria Willemsen

Ria Willemsen

Printoperator

Ze is de motor van onze digitale drukkerij en de persoon waarvan je hoopt dat ze nooit op vakantie gaat. Niet praten maar doen, dat is Ria’s motto. Altijd luisterend en meezingend met de muziek, vliegt ze van de ene naar de andere opdracht.
Nieske van Ingen

Nieske van Ingen

Financieel medewerkster

Onze werkneemster van het eerste uur. De werkzaamheden van Nieske zijn breed. Op de eerste plaats is ze verantwoordelijk voor de financiële administratie maar vlak haar ook niet uit als ordermanager. Kortom, een duizendpoot.
Lia van der Molen

Lia van der Molen

Medewerkster binderij

Ooit door onze collega’s uitgeroepen tot collega van het jaar. Lia is onze steady factor met een groot hart voor de zaak. Vraag haar mappen te complementeren, pakketten te sealen, boeken in te binden en het komt voor elkaar. Geduldig en rustig, Lia is er wanneer je haar nodig hebt.
Evert Vink

Evert Vink

Logistiek medewerker & Chauffeur

Voor onze altijd goedgehumeurde Evert is niets te veel. Met een grap of een grol leidt hij het logistieke deel van ons bedrijf in goede banen. En op donderdag zie je hem altijd goedlachs rondtoeren als chauffeur.
Ton van Lent

Ton van Lent

Afwerker & Chauffeur

Onze aanpakker, je staat versteld van zijn snelheid. Ton is van oudsher drukker en onze technische man als het gaat om nabewerkingen van papier zoals pregen en stansen. En is samen met Hans op maandag de chauffeur.
Hans Schouten

Hans Schouten

Chauffeur

De autofreak van ons stel. Vraag Hans naar een auto en hij weet de specs. Daarnaast komt hij, als onze chauffeur, op maandag jouw communicatiemiddelen afleveren. Weloverwogen en bedachtzaam.
Dion Kant

Dion Kant

Projectmanager automatisering

Onze intelligente en altijd stressvrije ICT-er. Verantwoordelijk voor ons systeembeheer en helpt met complexe website ontwikkelingen. Geroemd bij jonge collega’s om zijn schone dochters, bij de rest om zijn sterk analytische vermogen.
Molly

Molly

Regisseur op 4 poten

Wie het weleens heeft over een “hondenleven”, heeft nooit kennisgemaakt met deze hond. Molly heeft namelijk niets te klagen. Met flexibele werktijden en als enige dagtaak het ophalen van de tennisbal heeft ze het goed voor elkaar. Toch is ze onmisbaar in het team, want stress verdwijnt en een glimlach verschijnt zodra Molly er weer is.

Onze verhalen

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.