Scroll

Home - Online adverteren

Online adverteren

Voordelen van online adverteren

Online adverteren heeft veel mogelijkheden. Zo kun je online adverteren op sociale media netwerken als Facebook en LinkedIn maar ook bij zoekmachines. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising, oftewel SEA genoemd. De meest bekende is Google Adwords. Dit is het zoeknetwerk van Google. Online adverteren biedt duidelijke voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

– Direct bereik van de doelgroep in een korte periode
– Betaling alleen per klik of per 1.000 vertoningen
– Advertentiebudget is zelf te bepalen
– Campagnes zijn goed meetbaar (RIO)
– Advertenties worden getoond aan relevante doelgroepen
– Vergroten naamsbekendheid
– Verhogen van offerte aanvragen en conversie

Werkwijze

Google Adsense
Google biedt niet alleen de mogelijkheid om online te adverteren op het zoeknetwerk. Google Adsense maakt het mogelijk om te adverteren op het inhoudsnetwerk van Google.
Het inhoudsnetwerk bestaat uit websites die ruimte beschikbaar hebben gesteld aan Google voor het plaatsen van banners. Een bekend voorbeeld van een website waarop geadverteerd kan worden is buienradar.nl.
Afhankelijk van je doelgroep maken we een selectie van websites die aansluiten bij jouw doelgroep.

Als online marketing bureau gaan we volgens een duidelijk plan aan de slag. Zo gebruiken we de structuur van je website als basis. Op deze manier sluit de online advertentiecampagne goed aan bij je website. Nadat er een advertentiecampagne is ingericht en onderverdeeld in advertentiegroepen worden er tekstadvertenties toegevoegd die relevant zijn voor jouw zoektermen.
Wanneer de online advertentiecampagne actief is wordt deze door ons geanalyseerd en bijgestuurd. In een maandelijkse rapportage houden we je op de hoogte van de resultaten zoals het aantal bezoekers, de meest bezochte pagina’s en de behaalde doelen.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.