Scroll

Vormgeving

Laat zien wie je bent en wat je doet.

Laten zien wie je bent en wat je doet. Een eigen identiteit, gevoel en uitstraling. En dat alles in één oogopslag. Ons creatief team helpt je dat te bereiken. Hoe? Door jouw verhaal en jouw merk te vertalen naar een visueel concept. Met een goed doordacht logo en een bijpassende huisstijl die de basis vormt voor alle communicatie-uitingen.

Communicatieregisseurs* zorgt ervoor dat deze bruikbaar is voor zowel offline én online communicatie en voor zowel drukwerk als opvallende buitenreclame.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Een logo maken of ontwerpen is een vak apart. Het logo is namelijk de identiteit van jouw organisatie of merk. Dit zorgt voor de herkenbaarheid binnen je doelgroep of beter gezegd: bij jouw klanten. De kleur, de vorm, het lettertype en zeker de uitstraling moeten passen bij jouw diensten of producten, jouw type bedrijf, de branche waarin jij je bevindt en last but not least: jouw eigen smaak.

Dit zijn factoren waar Communicatieregisseurs* rekening mee houdt. Wij presenteren diverse logo’s aan jou waar je een keuze uit kunt maken.

Huisstijl

Naast het ontwerpen van logo’s creëren we ook een complete huisstijl. Bij Communicatieregisseurs* begint een nieuwe huisstijl ontwerpen altijd met een goed gesprek.

Een gesprek over jouw organisatie, dienstverlening en producten. Maar ook over jouw doelgroep en ambities. Vanzelfsprekend vergeten we jouw persoonlijke voorkeuren niet. Dit zijn de basis ingrediënten voor een brainstormsessie met ons creatief team waarin het concept ontstaat.

Onze ontwerpers vertalen deze gedachten naar een beeldmerk, een logo en een nieuwe huisstijl die jou past als een jas. Is jouw organisatie toe aan een nieuwe identiteit? Onder het genot van een goede kop koffie gaan we graag met je in gesprek over hoe we het beste jouw nieuwe logo of huisstijl ontwerpen.

Webdesign

Is de identiteit en uitstraling van je merk bepaald? Top. Dan is het tijd voor de volgende stap: een goede website.  Je website is de plek om je (potentiële) klanten te laten zien wat je in huis hebt. Jouw website moet op elk scherm knallen. Niet alleen op desktop, maar ook op mobiel. Met het vormgeven van een website houdt Communicatieregisseurs* daar rekening mee. Net zoals we natuurlijk rekening houden met het implementeren van de huisstijl, de snelheid, user flow en toegankelijkheid van je website en de gebruikersvriendelijkheid.

Een goede website is afgestemd op je doelgroep. Het webdesign roept een zeker wauw-gevoel op en weet de bezoekers aan te sporen een product te kopen of afspraak te maken. Met deze simpele gedachte bouwt Communicatieregisseurs* internetsites en webwinkels.

Userflow, mobile friendly. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We leggen het graag in heldere bewoording aan je uit. Of neem een kijkje bij ons werk.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.