Scroll

Signing

Laat zien wie je bent en wat je doet.

Sta je op een beurs? Of wil je meer aandacht voor reclamecampagne? Communicatieregisseurs* levert hiervoor verschillende soorten promotiemateriaal. Wat dacht je van roll-up banners van 85 tot 150 cm breed of spandoeken met een wand of staand frame?

Ook promotiemateriaal voor buitenreclame wordt door ons vormgegeven en geproduceerd. We adviseren jou – afhankelijk van de toepassing – over het te gebruiken materiaal, de keuze uit lichtbestendige UV-inkten en eventuele bevestigingsmethoden.

Wij denken graag met je mee en geven je advies over alle opties in promotiemateriaal die wij jou te bieden hebben. Neem hiervoor eens vrijblijvend contact op met Anne of René zij maken graag tijd voor je vrij.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Sign & display

We bedenken niet alleen leuke dingen, we zorgen ook voor de perfecte uitvoering. Soms zit het in de kracht van eenvoud. En soms moet je groots uitpakken. Al onze klanten zijn uniek, dat weten we bij Communicatieregisseurs*. Ons advies over sign en display is daarom altijd op maat, zodat we altijd de juiste middelen inzetten op het beste moment.

Buitenreclame

Ken jij ons kantoor in Dodewaard? Dan weet je: buitenreclame vinden we belangrijk bij Communicatieregisseurs*. Maar liefst 33 meter lang is onze signing op het pand. En dat aan beide zijden. Voordat jouw klanten jouw winkel, kantoor of werkplaats binnenstappen hebben ze al eerder kennis met je gemaakt, online of offline. De juiste buitenreclame bij je pand of kantoor zorgt voor herkenbaarheid. Klanten weten dat ze goed zitten. Goede buitenreclame is dus essentieel. De belettering van je pand, reclameborden in de regio, stoepbordposters of vlaggen voor de deur. Wij trekken alles uit de kast om jouw (potentiële) klant over de drempel te krijgen.

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.