Scroll

Home - Merkstrategie & reclame - Diensten - Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Laat zien wie je bent en wat je doet.

Sterke merken hebben één ding gemeen: ze zijn herkenbaar. Wil jij jouw onderneming een flinke boost geven en je naamsbekendheid vergroten? Wij hebben goede en creatieve ideeën om jouw boodschap het beste over te brengen op jouw publiek. Wie denkt dat offline promotiemateriaal niet meer van deze tijd is, heeft het mis: de mix tussen online en offline middelen is een winnende combinatie.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Promotieartikelen

Herhaling is de kracht van reclame, maar originaliteit is minstens zo belangrijk. De keuze van promotieartikelen is dus afhankelijk van jouw verhaal. Communicatieregisseurs* kijkt telkens naar het doel van de campagne. Daarbij kiezen we de beste manier om jouw merk op ludieke wijze onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

Er zijn tal van promotieartikelen om uit te kiezen, maar soms mag of moet het gedurfder. Kan de herkenbaarheid van jouw merk een boost gebruiken? Laten we beginnen met een gesprek.

Evenementen & beurzen

Jij hebt de professionaliteit, de kennis en het enthousiasme in huis om jouw verhaal over te brengen naar (potentiële) klanten. Maar op een beurs of evenement met alle concurrenten op dezelfde vierkante meters, wil je er op een andere manier uitspringen. Met dat extraatje dat klanten onthouden en waarmee je op het netvlies blijft.

Wij denken graag mee over promotieartikelen die naast jouw verhaal en kennis de aandacht van jouw doelgroep grijpt.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.