Scroll

Home - Merkstrategie & reclame - Diensten - Print & drukwerk

Print & drukwerk

Drukwerk met een wauw-factor.

Of het nu gaat om je visitekaartje, briefpapier of een brochure. Jouw huisstijl moet op een positieve manier opvallen. Met een gezonde dosis trots en een beetje lef onderscheid je jezelf van de concurrentie. Daar hoort een mooi stuk drukwerk bij. Drukwerk met een wauw-factor.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Huisstijldrukwerk

Huisstijldrukwerk is een belangrijk onderdeel van jouw merk. Het voorziet jouw bedrijf van een volledige identiteit. Een goed samenspel van ontwerp, kleur en lettertype is daarvoor van belang. Visitekaartjes, folders, brochures, prints op groot formaat en de belettering van auto’s en panden: alles hangt met elkaar samen. Om alles goed op elkaar af te stemmen begeleidt Communicatieregisseurs* jouw huisstijldrukwerk van concept tot realisatie. We denken mee, ontwerpen, geven advies en zorgen ervoor dat het complete plaatje past bij jouw merk.

Campagnedrukwerk

Campagnes zijn er om reacties uit te lokken. Mensen in beweging brengen. Of je nu een product of dienst verkoopt, een vacature wilt invullen of bezoekers naar je winkel wilt trekken: je moet opvallen, zowel online als offline.

De veelzijdigheid van campagnedrukwerk is eindeloos. We ontwikkelen daarom altijd het juiste drukwerk bij jouw campagne. Denk aan posters, reclameborden, (roll-up) banners of ludieke direct mails.

Hulp nodig met een reclamecampagne? Neem contact met ons op.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.