mini mba | ondernemers en bedrijfskunde

De Mini-MBA gaat in op de volgende onderwerpen met oog op het digitale tijdperk:

    • Persoonlijk leiderschap
    • Missie, visie en strategie
    • Borgen van innovatie, HRM en financieel management

 

Het programma is bij uitstek bestemd voor ondernemers en managers uit de regio Rivierenland. Deelnemen aan het programma vergroot niet alleen de inhoudelijke kennis van de deelnemers maar zorgt ook voor het ontstaan van een extra lokaal netwerk.

opzet

Het programma wordt door verschillende docenten gegeven die elk zowel theoretisch als praktisch ruim boven de materie staan. Vanuit hun rijke ervaring maken zij de aansluiting met de praktijk van de deelnemers.

Tijdens de Mini-MBA wordt uitgebreid stilgestaan bij wat je nu strategisch kunt en wellicht moet doen om je organisatie toekomstbestendig en wendbaar te maken. Innoveren, je bedrijf opnieuw uitvinden, andere koersen gaan varen zijn thema’s. Bedrijfsovername of juist overgenomen worden komt hier als een van de alternatieven ook naar voren. Door de kleine omvang van de groep (maximaal

20 deelnemers), de vraagstukken die in de praktijk spelen en ervaren docenten wordt praktijk en theorie aan elkaar gekoppeld.

De opleiding is op 8 avonden ,verdeeld over 4 maanden en vindt in Dodewaard bij Communicatieregisseurs* plaats. De groep bestaat maximaal uit twintig deelnemers, allemaal mensen werkzaam in de praktijk elk met hun eigen uitdaging, kennis en ervaring.

Na afronding van deze Mini-MBA kun je

– de strategische kansen van je bedrijf omschrijven en uitwerken

– je bedrijf hierop gaan inrichten

– je leiderschapsrol hiervoor beter invullen

– veranderde HRM- en financieringsmogelijkheden beter benutten

Bestemd voor

Ondernemers en managers uit de regio, die in korte tijd een betere bedrijfskundige gesprekspartner willen zijn en willen groeien op het gebied van persoonlijk leiderschap en strategische keuzes voorbereiden en weloverwogen maken.

Praktische informatie

Tijd

Donderdagavonden
Aanvang 16.00 uur
Buffet 17.30 – 18.00
20.30 uur einde + borrel

 

Studieduur

4 maanden

Kosten

EUR 1.250,- excl. BTW en incl. arrangementskosten.
(Normale prijs EUR 4950,-)

 

Locatie

De lesdagen worden gehouden bij Communicatieregisseurs*
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

Meer informatie en inschrijven

Stel je vragen en schrijf je in door op onderstaande aanmeld knop te klikken. Je vragen zullen beantwoord woorden of je deelname zal worden bevestigd. Aanmelden kan ook via de website www.bsn.nl