Scroll

Home - Masterclass Strategie en Reclame

Masterclass Strategie en Reclame

Op 19 oktober en 2 november organiseert Communicatieregisseurs* de tweedaagse Masterclass Strategie en Reclame.

Voor iedereen die kritisch durft te kijken naar zijn bedrijf of organisatie. Of je nu een startende ondernemer bent, of al jaren aan de weg timmert. Wij nodigen je bij deze van harte uit deze masterclass bij te wonen.

Dag 1: Strategie (Simpel maar Uniek)
Maar al te vaak roepen bedrijven dat de klant centraal staat, de service geweldig is en ze een persoonlijke aanpak hanteren. En natuurlijk de classic: afspraak = afspraak. Maar: met deze argumenten ga je de concurrentie niet verslaan. Het zijn voorwaarden waar iedere onderneming minimaal aan moet voldoen. Ontdekken waarin een bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie, is niet eenvoudig. Wat maakt jouw organisatie uniek? Tijdens de masterclass leer je in vijf stappen anders kijken naar jouw onderneming. En zie je mogelijkheden die je voorheen niet zag. Elke stap helpt je verder met het ontwikkelen van een strategie die de continuïteit en de concurrentiepositie van je onderneming versterkt.

Dag 2: Reclame (Customer journey volgens 5B-model)
Jouw strategie is bepaald. Tijd om aan een nieuwe, betere positionering te werken. In de masterclass denken we na over jouw doelgroep en via welke communicatiekanalen je jouw (potentiële) klant het beste bereikt. We vinden antwoord op de vraag ‘Hoe kunnen we ze overtuigen en aanzetten tot actie met een #goedverhaal?’ Zodat jij in no-time nieuwe klanten bedient en jij je belofte in de praktijk brengt. En je van klanten ambassadeurs maakt en ze behoudt.

Deelname is kosteloos, maar het aantal plaatsen beperkt. Je hebt geen specifieke kennis nodig maar wel een open mind, ambitie en een goed humeur!

Alle gegevens op een rijtje:
Dag 1: 19 oktober Strategie (Simpel maar Uniek),
Dag 2: 2 november Reclame (5B-model)
Tijdstip: 15.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Communicatieregisseurs* | Edisonring 2 | 6669 NB Dodewaard

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.