Scroll

Home - Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

De identiteit van jouw merk

Wil jij een logo laten ontwerpen? Het bestaat namelijk uit veel meer dan alleen de vorm of de kleur. Wanneer je een nieuw logo laat ontwerpen doe je dat voor het uiterlijk van jouw bedrijf. Met een logo laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Het logo moet bij jou en bij jouw doelgroep passen Met een logo zorg je voor herkenbaarheid. Het is namelijk de identiteit van jouw organisatie of merk. Als je een logo door ons laat ontwerpen houden wij rekening met de kleur, vorm, het lettertype en de uitstraling.

Zo ontwerpen wij jouw logo

Wanneer je een logo laat ontwerpen bestaat dit, zoals gezegd, uit meerdere onderdelen. Om te achterhalen wat de identiteit van jouw organisatie of merk is, gaan we eerst met jou om de tafel. Na dit gesprek gaan onze ontwerpers voor jou aan de slag. Onze ontwerpers ontwerpen het logo aan de hand van een aantal kenmerken en kleuren.  Zo kan de kleur van een logo een hele andere look en feel geven, bijvoorbeeld door bepaalde kleuren. Paars staat voor luxe, en groen voor duurzaamheid en natuur. Kies je ervoor ons een logo te laten ontwerpen, dan geven onze designers jou professioneel advies. Zodat je zeker weet dat jouw logo zegt waar jij voor staat.

Nadat het gesprek heeft plaatsgevonden gaan onze designers aan de slag. Zij maken verschillende voorstellen presenteren die daarna aan jou. Ga jij jouw logo door ons laten ontwerpen, dan heb je natuurlijk inspraak in het proces. Wij passen de voorstellen naar wens aan.

Verdere mogelijkheden

Bij ons kun je veel meer dan alleen een logo laten ontwerpen. Ook voor andere diensten op het gebied van ontwerp en communicatie zit je bij ons op de juiste plek. Heb jij een nieuwe huisstijl nodig? Dan gebruiken wij het logo als basis. Heb je hulp nodig om jouw bedrijf opnieuw te positioneren? Ook dan staan wij voor je klaar! Neem een kijkje bij onze projecten om te zien hoe wij andere bedrijven hielpen.

Wil je een logo door ons laten ontwerpen, heb je vragen of ben je geïnteresseerd in de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je van harte!

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.