Scroll

Home - Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Laat zien wie je bent!

Laten zien wie je bent en wat je doet. Met een eigen identiteit, gevoel en uitstraling. In één oogopslag. Dat is wat een goed huisstijlontwerp doet. Een huisstijl laten ontwerpen, is dan ook een heel goed idee. Zo communiceer je in de toekomst altijd consistent. Of je nu een factuur uitstuurt, een mail verzendt of een bericht op Instagram plaatst. Om de kwaliteit van deze uitingen te behouden kun je een huisstijl laten ontwerpen. Een huisstijl laat je ontwerpen vanuit de waardes van jouw eigen bedrijf. Kies je ervoor jouw huisstijl te laten ontwerpen door Communicatieregisseurs*, dan beginnen wij altijd met een goed gesprek. Zo weten we exact wie je bent, wat je doet én wat je wilt uitdragen.

Hoe ontwikkelen wij jouw huisstijl?

Welke diensten en producten lever je? Wie is je doelgroep en wat zijn je ambities voor de toekomst? En welke waarden vind je belangrijk? Vanzelfsprekend praten we ook over jouw persoonlijke voorkeuren. Dat zijn de basisingrediënten voor het laten ontwerpen van jouw huisstijl. In deze brainstormsessie met ons creatief team ontstaat het concept. Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met dit concept. Er wordt een aantal logo varianten gemaakt en samen met jou wordt de keuze bepaald.

Het logo van je bedrijf vormt de basis van je huisstijl. Maar: het laten ontwerpen van een huisstijl bestaat uit meer dan een logo! Nadat het logo vastgesteld is, helpen wij je bij het ontwikkelen van diverse andere uitingen. Denk aan visitekaartjes, of busbelettering. Bij ons kun je een huisstijl laten ontwerpen die past bij álle (communicatie)middelen die jij nodig hebt.

Huisstijlhandboek

Kies je ervoor jouw huisstijl te laten ontwerpen door Communicatieregisseurs*, dan krijg je ook het bijbehorende huisstijlboek. In dit boek lees je hoe je deze huisstijl toepast. Zodat je consistent communiceert. Want dat geeft een professionele uitstraling aan jouw bedrijf!

Benieuwd naar onze expertise? Meerdere bedrijven hebben hun nieuwe huisstijl door ons laten ontwerpen. Bekijk de ontwerpen op onze projectpagina.  Heb je nog vragen, of wil je ons een passende (nieuwe) huisstijl laten ontwerpen? Neem dan contact op met René.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.