Scroll

Home - Grafische producties - Diensten - Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Nooit besparen op je zichtbaarheid

Promotiemateriaal moet boeien. Opvallen en aanspreken. Je geeft niet zomaar iets weg. Promotiedrukwerk of merchandise is immers een effectieve manier om jouw merk te laden en je naamsbekendheid over een langere periode te vergroten. Goed promotiemateriaal past bij de doelgroep. Er is een breed scala aan mogelijkheden; kleding, beurswanden of gadgets zijn slechts een greep uit de producten die we inzetten om jouw organisatie onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat je #goedgezien wordt.

Meer weten?

Bel René
0488 417 453

Promotieartikelen

Rollup banners, kleding, spaarmunten, cadeaudozen: we zetten het in met als doel jouw organisatie of producten te promoten bij jouw doelgroep. We worden graag uitgedaagd om verrassende en verfrissende promotieartikelen te ontwerpen. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie het onderwerp van gesprek is. Of het nu gaat om artikelen die je weg wilt geven of waar jouw klanten voor moeten sparen, Communicatieregisseurs* denkt met je mee.

Evenementen & Beurzen

Blijven de resultaten van jouw beursdeelname achter, omdat bezoekers jouw stand voorbijlopen? Dé doelstelling voor bedrijven die deelnemen aan een event of beurs is simpel: in gesprek komen met potentiële klanten om leads te generen en zo de omzetcijfers verhogen. Maar hoe zorg jij ervoor dat je opvalt bij al die bezoekers? Dat je met iets ludieks komt waarmee je jouw organisatie op de kaart zet en die potentiële klant daadwerkelijk spreekt? Om jouw doelstelling te bereiken voor een upcoming event, staan wij in de startblokken om jouw organisatie te onderscheiden van de concurrentie.

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.