#Goed verhaal

Welkom bij communicatieregisseurs*. Wat leuk dat je onze mast langs de A15 hebt gezien.
Dat je op onze website terecht bent gekomen betekent dat we je aandacht te pakken hebben en dat is precies wat wij willen. Voor onszelf, maar ook voor onze klanten. We vertellen graag een goed verhaal. We zijn trots op wat we doen en wat we voor klanten realiseren. We willen dat dan ook graag met je delen. We hebben een greep uit ons werk samengevat in een nieuwe brochure. Benieuwd naar deze goede verhalen?  Vraag gratis de brochure aan via ons contactformulier of bekijk onze casussen bij ons werk.

Maar waarom nou #goedverhaal? Het is het tijdperk van de hashtags. Op alle sociale mediakanalen worden berichten, foto’s en video’s versierd met meerdere hashtags om berichten in één woord of korte zin uit te leggen of te categoriseren. Dat is precies wat wij met #goedverhaal ook doen. Met deze twee woorden kunnen wij samenvatten wat wij voor onze klanten doen. We vertellen een goed verhaal. Hun verhaal.

Wil jij jouw verhaal vertellen via je website, Sociale Media, een campagne of op een andere manier? Neem contact met ons op zodat we straks samen kunnen zeggen #goedverhaal.

Wat is jouw verhaal?

contact

We staan voor je klaar.

ons team